Biedriem

Komanda piedalās

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Arhitekta Dina Vecāna skrējiens apkārt Latvijai tuvojas noslēgumam, aicina sagaidīt
07/06/2017
12:54
Ričijs
Ričijs
Iesācējs
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
17/05/2013
Offline

Ceturtdien, 08. jūnijā arhitekts un garo distanču skrējējs Dins Vecāns noslēdz skrējienu apkārt Latvijai. Aicinām visus skrējējus un aktīva dzīvesveida piekritējus kopā ar Dinu veikt pēdējos, tik ļoti grūtos kilometrus. Pulcēšanās pie T/C Spice, no plkst. 20:00, ļaujot Dinam nedaudz atpūsties, skrējienu paredzēts turpināt pēc 20:30, noslēdzot to pie Brīvības pieminekļa.

Rīt aprit tieši 3 nedēļas, kopš arhitekts un garo distanču skrējējs Dins Vecāns devies izaicinājuma pilnā izturības skrējienā apkārt Latvijai. Skrējienu Dins sāka 18. maijā Rīgā pie Brīvības pieminekļa un tas tuvojas noslēgumam. Aicinām sagaidīt Dinu un noskriet ar kopā viņu pēdējos, aptuveni piecus kilometrus, kas paredzēts kā spožs noslēgums projektam “Around Latvia”.

Dins ir avantūrists un jau vairākus gadus pārbauda savas robežas. Šo projektu viņš veltījis par godu Latvijas simtgadei. Projekta “Around Latvia” mērķis ir parādīt to, cik skaista un apbrīnojama ir Latvijas daba, šis ir viņa veltījums Latvijas simtgadei. Dins atzīst, ka skrējiens ir bijis nogurdinošs un atbalsts pēdējos kilometros ir ļoti nozīmīgs. “Ikviens skrējējs, kurš pievienojas ir ļoti spēcīgs motivators turpināt”, lakonisks ir Dins. Tāpēc pievienosimies un pavadīsim Dinu pēdējos kilometros!

Pievienojies - https://www.facebook.com/events/306700166441252