Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

No permission to create posts
Topic RSS
Par rezultātu statistiku Latvijas Skriešanas Centra mājas lapā www.skriesim.lv
12/11/2014
23:01
MAKRO
MAKRO
Rīga-Imanta
Zinātājs
Members
Forum Posts: 284
Member Since:
06/12/2009
Offline

Šo muļķīgo diskusīju beidzu ar to ka nolēmām nevienam pieejas kodus nedot,ja visi esat tik gudri jums būs jāizstiek ar savu datu bāzi un sportlat,es turpināšu likt visus stadiona rezultātus un šosejā,krosā visus maratona un uz aukšu jo ta nav joka lieta noskriet maratonu vai supermaratonu,bet pārējās šosejas vai krosa disciplīnas likšu daļēji teiksim pusmaratonā vīriešus līdz 1:30 un sievietes līdz 1:45/10km vīriesus līdz 40 min un sievietes līdz 50min + visus LSC un SK Ozolnieku biedrus jo no šīm klubiem saņemu atsevišķu finansiālu atbalstu, tātad ja kads no klubiem gribēs lai viņu skrējēji tiktu pievienoti tad būs kas jādod pretī jo te nav nekāda labdarības organizācīja un neviens skriesim programatūru nemainīs jo viņa ir pakārtota LVS un IAAF standartiem un no 1 janvara te tiks atsevišķi atdalīti IAAF sertificētie rezultāti un LVS biedru rezultāti,pārējie netiks oficiāli atzīti,tātad tie kuri notiks ar rokas hronometru un nebūs notikuši IAAF noteikumiem atbilstošā trasē netiks oficiāli atzīti.Skrien Latvija seriāls kā arī Rīgas maratons ir IAAF standartiem atbilstošs un pirmie 50 rezultāti gan vīriešiem gan sievietēm tiks nosūtīti caur LVS uz starptautisko federācīju,tāpēc turpmāk likšu tikai pārsvarā top 50.

12/11/2014
23:09
MAKRO
MAKRO
Rīga-Imanta
Zinātājs
Members
Forum Posts: 284
Member Since:
06/12/2009
Offline

dot said

Makro, visas datubāzes savā ziņā ir gan unikālas, gan līdzīgas (tāpat kā cilvēki). Man skriesim.lv datubāze ir unikāla ar to, ka tur ir atrodami gandrīz visu Latvijas šosejas skriešanas un krosa sacensību rezultāti. Ļoti ceru, ka noskrien.lv spēs palīdzēt un arī turpmāk to izdosies nodrošināt. Tas, ka esošo datu ievadīšanas interfeisu uzlaboja kāds programmēšanas guru, ir ļoti jauki, bet būtu jāatzīst, ka interfeiss joprojām nav pietiekami ātrs masu pasākumu datu ievadei. Neizplūdīšu spriedelējumos par to kā pareizi programmēt datu importu no exeļa, jo datubāžu lauciņu pametu pirms gadiem divdesmit un prasmes ir krietni ierūsējušas.

Protams īpašie cilvēki kuri ļoti seko līdz skriesim lapai tiks arī turpmāk likti ja atsūtīs personiski savu rezultātu,diemžēl ir tā ka 50 procenti nezin ka vispar tāda skriesim lapa ir un es veltīgi visus lieku tērējot savu laiku,es jau no galvas zinu tos 50-60 skrējējus kuriem ļoti svarīgi ir tie manis ieliktie rezultāti un tos es vienmēr ielieku,tāpēc vecie klienti netiks aizmirsti arī turpmāk un pietiks pūst ziloni no mušas.

13/11/2014
19:15
mtiger
mtiger
Zinātājs
Members
Forum Posts: 152
Member Since:
29/10/2012
Offline

Arī es apbrīnoju Māri par pacietību, apkopojot statistiku, un ir taisnīgi, ja īpaši ieinteresētā organizācija (LVS) par to maksā. Bet skaidrs, ka tas tiek darīts ar novecojušu programmu, tērējot pārāk daudz laika. Līdz ar to maksāšana vēl papildus būtu neefektīva līdzekļu izmantošana. Drīzāk būtu vērts samest naudiņu vienreizējam projektam - jaunas programmas izstrādei.
Tādēļ diskusija nav muļķīga, un ideja par uzlabotu programmu ir atbalstāma. Visu, ko var grupēt un izteikt skaitliskās vērtībās (kaut vai vēja ātrumu stadionā), dators var nolasīt un apstrādāt cilvēka vietā - ar visiem LVS un IAAF standartiem, atsevišķiem skrējēju profiliem, vecumgrupām, reitingiem utt.
Vai šī ideja būtu jāattīsta uz noskrien.lv vai skriesim.lv bāzes, nav tik svarīgi, vienīgi būtu žēl, ja skriesim.lv labi iesāktais, plašais un apjomīgais darbs tiktu atstāts pusratā.
Nav slikta doma par Datorikas fakultātes jauno talantu iesaistīšanu (pieļaujot, ka Signis viens to nepavilks). Motivācijai mēs varētu samesties prēmijai par labāko risinājumu, papildus saskaņojot ar fakultāti, lai attiecīgie studenti to var iesniegt kā kursa darbu. (Protams, neliedzot dalību konkursā arī citiem, kuri gribētu pretendēt uz prēmiju, un rezervējot sev tiesības nepiešķirt prēmiju, ja neviens darbs neatbilst izvirzītajām prasībām).

19/11/2014
10:07
aspruds
aspruds
Interesents
Members
Forum Posts: 48
Member Since:
22/05/2011
Offline

Signi, vai ir nepieciešama kāda tehniska rakstura palīdzība? Varu piedāvāt, piemēram, automatizētu datu importu vai sinhronizāciju no skriesim.lv, sportlat.lv (no HTML uz datiem jeb JSON / SQL). Varu arī palīdzēt ar paša risinājuma izstrādi, sākot no datubāzes, un beidzot ar UI.

No permission to create posts