Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
WATERPROOF_over_trousers
24/07/2017
11:45
Labinieks
Labinieks
Jelgava
Zinātājs
Members
Forum Posts: 133
Member Since:
02/04/2011
Offline

Tātad nepieciešama konsultācija/padoms. Cik zinu arī šogad kāds bariņš brauc uz Monblānu izklaidēties. Tad nu laikam ir jāsāk iespringt uz obligāto ekipējumu. Ņemot vērā, ka pieredze man ar šādiem pasākumiem ir pašvaka, tad nu šobrīd meklēju, gribu nopirkt, izīrēt, pārpirkt....īsāk sakot kaut kādā veidā sagādāt sev nolikumā rakstīto inventāru. Precīzāk šobrīd meklēju ūdensizturīgas bikses (maksimāli vieglas) un garāmejot varbūt arī atrast ūdensizturīgus cimdus. Varbūt kādam ir pieredze, ieteikums par kādiem modeļiem, brendiem, kas būtu gana labi. Protams, par sakarīgām naudiņām. Galējā variantā var piedāvāt arī par nesakarīgām naudām, jo nepieciešamības gadījumā būs vien jāiegādājas jebkāda veida inventārs :) .

24/07/2017
12:03
Lauma
Lauma
Svētdienas skrējējs
Admin
Forum Posts: 1630
Member Since:
24/04/2009
Offline

Savas otrās ūdensizturīgās ūziņas pirku tur pat Šamonī HH veikalā pa 50e (bija atlaide). Bet vispār tur sacensību nedēļā veikalos ir atlaides ekipējumam. Var arī vajadzīgo skatīties expo tirdziņā.
Par ūdensizturīgiem cimdiem runājot, ja gribi pavisam lēti un vienkārši, tad nopērc lielveikalā parastos gumijas cimdus un derēs. Ok, izmēru lielākus, lai vajadzības gadījumā vari ievilkt iekšā plānākus cimdus.

Mountains are not stadiums for my ego, but cathedrals for my soul.