Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
GORE RUNNING WEAR arī Latvijā
09/05/2012
13:19
Signis
Signis
Affoltern am Albis
Admin
Members
Forum Posts: 1718
Member Since:
22/04/2009
Offline

Kā PREMIUM zīmolam skriešanas apģērbu kategorijā GORE RUNNING WEAR ir svarīgi saglabāt gan aktuālu dizainu gan funkcionalitāti katru sezonu, tāpēc kompānijai ir savs tehnoloģiju birojs un pašiem savs „In-house” dizainers, kas nodrošina šo mērķu sasniegšanu. GORE seko jaunākajiem virzieniem sportā stila jomā, bet tajā pašā laikā joprojām saglabā visas nepieciešamās tehniskās īpašības, kas nodrošina skrējēju komfortu un rezultātu uzlabošanu. Skrējēju pieredze ir galvenā GORE prioritāte un tā vienmēr tiek izmantota jaunāko produktu radīšanā. Uzmanības pievēršana detaļām ir ļoti būtiska, dziļas zināšanas par materiāliem un tādas mazas nianses kā fakts, ka temperatūras izmaiņas tikai 1.5 grāda robežās, cilvēka ķermenis uztver kā starpību starp aukstu un karstu ļauj GORE apģērbiem būt labākajiem skriešanas apģērbu kategorijā.

Precēm, kurām netiek lietotas Goretex un Windstopper membrānas, kompānija ļoti rūpīgi veic materiālu atlasi produktu ražošanai tā, lai tie pilnībā atbilstu GORES augstās kvalitātes filozofijai. Katrs no materiāliem tiek izvēlēts ņemot vērā to izcilās īpašības kompresijā, mitruma novadīšanā, dzesēšanā un ventilācijā vai pielāgošanās spējai skrējēja ķermenim (fit- dynamic pressure distribution). Šie rūpīgi atlasītie materiāli tiek nosaukti par „GORE selected fabrics”.

GORE vienmēr ir fokusējies uz Head – to – Toe un Skin – to – Shell filozofiju, bet kopš 2012. gada pavasara sezonas piedāvā GORE RW Outfit Systems. Tas nozīmē to, ka labāki rezultāti ir sasniedzami tad, kad vienlaikus pareizi tiek izvēlēti visi attiecīgajai slodzei un laika apstākļiem vispiemērotākās preces (cepure/krekls/bikses/veļa/zeķes).

Īss skriešanas apģērbu līniju apraksts.
PERFORMANCE
Magnitude Ļoti aktīviem garo distanču skrējējiem, kas piedalās sacensībās un skrien jebkuros laika apstākļos. Izmantoti tikai augstākās kvalitātes un high-tech audumi. Raksturīgākās pazīmes un ieguvumi: vieglums, ventilācija, kustību brīvums un izpildījuma uzlabošanās.

AMBITIOUS
Pulse Vasaras kolekcijā raksturīgākās īpašības ir palielināta kompresijas pakāpe un ļoti labi piegulošie SLIM fasoni. Kolekcija paredzēta ļoti aktīviem skrējējiem, kas skrien jebkuros laika apstākļos.
Mythos Prasīgiem izturības skrējējiem, kuri ar skriešanu nodarbojas regulāri, lai saglabātu labu izskatu un sportisko formu. Tie skrien labos un viegli mainīgos, ne ekstremālos, laika apstākļos. Izmantoti high-tech audumi. Raksturīgākās pazīmes un ieguvumi: pieguļošais piegriezums (slim cut), daudz atstarotāju, kustību brīvums un ventilācija.
Air Prasīgiem sportisitem, kuri ar skriešanu nodarbojas regulāri visādos laika apstākļos. Izmantoti high-tech audumi. Raksturīgākās pazīmes un ieguvumi: pieguļošais piegriezums (slim cut), sieviešu līnijai sievišķīgi pieguļošs piegriezums, multifunkcionāls, ventilācija, aizsardzība pret laika apstākļiem.

FITNESS
Flash (vīr.)/ Sunlight (siev.) un Essential Tiem, kam skriešana ir vairāk izklaide, nekā sports, bet ar skriešanu nodarbojas visos laika apstākļos. Izmantota virkne laika apstākļus ignorējoši high-tec materiālu. Raksturīgākās pazīmes un ieguvumi: multifunkcionalitāte, komfortabls piegriezums, ilgdzīvojošs dizains (timeless design).

http://skrien.lv/raksti/39-aktualittes/190-gore-running-wear-ar-latvij