VSK Noskrien - Topic: Nordea Rīgas Maratona pirmais Mežaparka treniņš jau šosvētdien http://www.noskrien.lv/forum/jaunumi/nordea-rigas-maratona-pirmais-mezaparka-trenins-jau-sosvetdien/ Simple:Press Version 5.5.8 druupijs on Nordea Rīgas Maratona pirmais Mežaparka treniņš jau šosvētdien http://www.noskrien.lv/forum/jaunumi/nordea-rigas-maratona-pirmais-mezaparka-trenins-jau-sosvetdien/#p36040 Jaunumi http://www.noskrien.lv/forum/jaunumi/nordea-rigas-maratona-pirmais-mezaparka-trenins-jau-sosvetdien/#p36040

matiss said

Druupij, skriesi pāri Ķīšezeram uz ņergu koptreniņa starta vietu?

Apmēram tāda doma ir, tikai pāri ezeram gan diez vai- driizaak apkārt. Gribēji pievienoties, Matīs? :)

]]>
Thu, 21 Mar 2013 19:48:43 +0200
matiss on Nordea Rīgas Maratona pirmais Mežaparka treniņš jau šosvētdien http://www.noskrien.lv/forum/jaunumi/nordea-rigas-maratona-pirmais-mezaparka-trenins-jau-sosvetdien/#p36031 Jaunumi http://www.noskrien.lv/forum/jaunumi/nordea-rigas-maratona-pirmais-mezaparka-trenins-jau-sosvetdien/#p36031 Druupij, skriesi pāri Ķīšezeram uz ņergu koptreniņa starta vietu?

]]>
Thu, 21 Mar 2013 17:50:53 +0200
druupijs on Nordea Rīgas Maratona pirmais Mežaparka treniņš jau šosvētdien http://www.noskrien.lv/forum/jaunumi/nordea-rigas-maratona-pirmais-mezaparka-trenins-jau-sosvetdien/#p35999 Jaunumi http://www.noskrien.lv/forum/jaunumi/nordea-rigas-maratona-pirmais-mezaparka-trenins-jau-sosvetdien/#p35999 Paldies par izsmeļošo info, Lauma :) Tomēr jāsaka, ka ja svētdien gadijumā skriešu gar mežaparku, tad tas būs kādu stundiņu pirms koptreniņa ;)

]]>
Thu, 21 Mar 2013 10:40:09 +0200
Lauma on Nordea Rīgas Maratona pirmais Mežaparka treniņš jau šosvētdien http://www.noskrien.lv/forum/jaunumi/nordea-rigas-maratona-pirmais-mezaparka-trenins-jau-sosvetdien/#p35996 Jaunumi http://www.noskrien.lv/forum/jaunumi/nordea-rigas-maratona-pirmais-mezaparka-trenins-jau-sosvetdien/#p35996 Pirmais pavasara sagatavošanās treniņš Nordea Rīgas maratonam notiks jau svētdien 24.martā. Jau tik ierastie un dalībnieku gaidītie pavasara skriešanas treniņi notiks katru svētdienu. Uz kopīgajiem treniņiem tiek aicināti visi Maratona partneri, reģistrētie un arī potenciālie Nordea Rīgas maratona dalībnieki. Šogad Mežaparka treniņi iekļaujas Nordea Rīgas maratona Skriešanas skolas programmā.

Treniņa dalībnieki Mežaparkā tiek aicināti pulcēties katru svētdienu plkst. 10:00 netālu no ieejas Rīgas Zooloģiskajā dārzā. Treniņi notiks 24.martā, arī Lieldienās 31.martā, 7.aprīlī, 14.aprīlī, 21.aprīlī, 28.aprīlī, 5.maijā un 12.maijā. Pēdējais simboliskais sagatavošanās treniņš notiks sestdien 18.maijā, uz kuru tiks aicināti arī Nordea Rīgas maratona elites skrējēji.

Ik svētdienas treniņu sērija Mežaparkā notiks jau sesto gadu un tā izvērtusies jau par ļoti gaidītu tradīciju, dodot iespēju skrējējiem satikties, komunicēt un iedvesmot vienam otru. Šogad svētdienās gaidīsim visus skrējējus, kam Mežaparka formāts jau ir pazīstams no iepriekšējiem gadiem, gan arī visus tos, kas to uzdrošināsies darīt pirmo reizi. Ikvienam skrējējam sagatavošanās procesā rodas jautājumi par treniņu grafikiem, skriešanas apaviem, skriešanas trasēm vai vēl citām tēmām. Tādēļ Mežaparka treniņi ir vieta, kur ikviens nekautrējoties var pārrunāt sev interesantos jautājumus ar citiem skrējējiem, treneriem vai sporta ārstiem.

Svētdienās notiekošo treniņu formāts būs līdzīgs jau ierastajam – ikviens dalībnieks kopā ar treneru ieteikumiem, saņems arī Mežaparka karti ar ieteicamām skriešanas trasēm dažādā garumā – sākot ar 2,5 km, 5 km vai garākām. Tādejādi katrs dalībnieks savu maršrutu var izvēlēties atbilstoši savam garastāvoklim, treniņu grafikam un laika apstākļiem.

Sagatavošanās treniņos dalība ir bez maksas un iepriekšēja reģistrēšanās treniņu skrējieniem nav nepieciešama. Treniņu sportisko daļu, iesildīšanos pirms un pēc skrējieniem, kā arī profesionālos padomus nodrošinās sporta ārsti un treneri no "Sporta Laboratorijas". Pēc treniņa katram dalībniekam slāpju dzesēšanai, ūdens no Vichy. Šosvētdien būs arī karsts Isostar un silta tēja!

]]>
Thu, 21 Mar 2013 10:20:41 +0200