Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Svētdien Mežaparkā trenēsimies kopā ar Tempa Turētājiem
13/04/2012
14:26
Signis
Signis
Affoltern am Albis
Admin
Members
Forum Posts: 1718
Member Since:
22/04/2009
Offline

Svētdien aicinām ikvienu atkal uz Mežaparka treniņu plkst. 10:00. Šoreiz īpaši gaidīti visi maratona un pusmaratona dalībnieki, jo šajā treniņā būs iespēja iepazīties ar 20.maija Tempa turētāju komandu no VSK Noskrien.

Globāli tempa turēšanas ideja sākotnēji radās no elites atlētu vajadzības pēc palīdzības nodrošināt vienmērīgu tempu visā distancē, lai sasniegtu plānoto rezultātu. Pakāpeniski Eiropas un pasaules lielākie maratoni tempa turēšanas ideju piemēroja visām tempa un laika grupām. Nordea Rīgas maratonā tempa turēšanas ideju pirmo reizi aizsākām jau 2011.gadā. Šogad Maratona tempa turētāju plānotie finiša laiki ir – 3h30min, 4h un 4h30min. Pusmaratonistiem: 1h45min; 2h un 2h15min. Ja šogad vēlies noskriet kādā no šīm laika grupām, aicinām iepazīties ar tempa turētājiem svētdien! Jau tagad varat iepazīties virtuāli, jo katra tempa turētāja vizītkarte atrodama http://www.nordearigasmaratons.lv/lv/dalibniekiem/temps/

Atgādinām, ka treniņa dalībnieki aicināti pulcēties plkst. 10:00 netālu no ieejas Zooloģiskajā dārzā. Arī šo svētdien notiekošā treniņu formāts būs līdzīgs jau ierastajam – ikviens dalībnieks kopā ar treneru ieteikumiem, saņems arī Mežaparka karti ar ieteicamām skriešanas trasēm dažādā garumā – sākot ar 2,5 km, 5 km vai garākām. Tādejādi katrs dalībnieks savu maršrutu var izvēlēties atbilstoši savam garastāvoklim, treniņu grafikam un laika apstākļiem (kas šoreiz solīti skriešanai piemēroti).

Sagatavošanās treniņos dalība ir bez maksas un iepriekšēja reģistrēšanās treniņu skrējieniem nav nepieciešama. Iesildīšanos pirms un atsildīšanos pēc skrējiena kā ierasts nodrošinās sporta ārsti un treneri no "Sporta Laboratorijas".

http://www.nordearigasmaratons.lv/lv/jaunumi/svetdien-mezaparka-trenesimies-kopa-ar-tempa-turetajiem/

13/04/2012
16:25
snadis
Riga, Latvia
Interesents
Members
Forum Posts: 32
Member Since:
12/01/2012
Offline

Vai kaut kādi prognozētie treniņa beigu laiki, vai arī tas katram individuāli?

19/04/2012
11:58
ineser
ineser
Interesents
Members
Forum Posts: 27
Member Since:
23/05/2011
Offline

pagājušajā gadā (tajās reizēs, kad es biju) treneris no Sporta laboratorijas skrēja kopā ar lielāko skrējēju grupu 5 km distanci, līdz ar to "tāds organizētāks" treniņš beidzās pēc apmēram 40-45 min (ar visu atsildīšanos). Tie kas izvēlējās citu tempu un distanci treniņu beidza absolūti individuāli :)