Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Vecrīgā notiks ceturtais ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiens
06/12/2011
10:01
Signis
Signis
Affoltern am Albis
Admin
Members
Forum Posts: 1718
Member Since:
22/04/2009
Offline

Vecrīgā, Doma laukumā, 11.decembrī plkst.12.00 tiks dots starts jau ceturtajam jautro Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējienam, kuru organizē Rīgas starptautiskais „Rotari klubs”. Kļūt par Ziemassvētku vecīti un piedalīties skrējienā aicināts ir ikviens, jo 3 km distance būs pa spēkam gan pieredzējušiem skrējējiem, gan iesācējiem, kas vienkārši vēlas piedalīties jautrā pasākumā.

Visi no labdarības skrējiena iegūtie līdzekļi jau ceturto gadu tiks novirzīti bērnu Mobilā veselības centra darbības tālākai nodrošināšanai. 17 m garajā automašīnā ir divas pacientu izmeklēšanas telpas un pieņemšanas telpa, kas dod iespēju bērniem visā Latvijā saņemt Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas ārstu palīdzību savā pilsētā.

„Ronald McDonald House Charities Latvija” direktore Vija Tirzmale: ”Mēs esam gandarīti, ka ar šo prieka pilno skrējienu mēs varam palīdzēt bērniem, lai viņiem nav jāstāv garās rindās pie ārsta. Gada laikā Mobilais veselības aprūpes centrs pabijis 33 Latvijas pilsētās, kopā palīdzot gandrīz 2000 bērniem un nobraucot 13 800 km. Visvairāk bērni saņēmuši Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas ārstu konsultācijas un pārbaudes pie acuārsta, neirologa un pulmonologa-alergologa.” Lai kļūtu par Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiena dalībnieku un saņemtu savu personīgo Ziemassvētku vecīša tērpu, ir jāreģistrējas mājas lapā http://www.santasfunrun.lv vai „Radisson Blue Daugava” reģistratūrā, Rīgā, Kuģu iela 24. Reģistrācijas maksa ir10 lati, kurā ietilpst vecīša tērps3 latu vērtībā, bet7 lati tiks ziedoti sabiedriskajai organizācijai „Mārtiņa fonds” un „Ronald McDonald House Charities Latvija" labdarības programmai Mobilā veselības centra uzturēšanai.

Ikviens skrējiena dalībnieks tiek aicināts vākt vēl papildu ziedojumus labdarībai, arī skrējiena laikā tiks vākti ziedojumi. Atraktīvākā Ziemassvētku vecīšu komanda un atraktīvākais Ziemassvētku vecītis saņems specbalvu.

Pēdējo trīs gadu laikā jautro Ziemassvētku vecīšu skrējienā piedalījās vairāk nekā 1000 dalībnieku, kuri atzina, ka šī ir bijusi lieliska iespēja gūt pozitīvu enerģiju, vienlaikus darot labu tiem, kam tas visvairāk nepieciešams Papildu informāciju par Ziemassvētku vecīšu skrējienu var iegūt mājas lapā http://www.santasfunrun.lv.

VSK Noskrien kalendārā - http://www.noskrien.lv/kalendars/2011/santas-fun-run/

06/12/2011
20:33
Arle
Arle
Olaine
Zinātājs
Members
Forum Posts: 384
Member Since:
09/03/2010
Offline

Laiks sakrīt ideāli ar Ozolnieku ziemas skrējienu :D

P.S. interesanta štelle, tik žēl, ka nebūšu ne vienā, ne otrā, tā sakot skriešanas maču sezona man noslēdzās jau tālajā Ozolnieku pusmaratonā :) 

skrienu, vadu komandu apkārt pasaulei, trenējos pats savam vīna maratonam :D un vēl nodarbojos ar šo to