Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
"Ielūdz Ozolnieki"4.kārta
12/07/2009
17:45
sm72
sm72
Rīga
Admin
Forum Posts: 1986
Member Since:
19/05/2009
Offline

Uzsākot šo topiku, vispirms vēlos izteikt pateicību Aivaram, kurš mani izvilka uz šo viņam veiksmīgo revanšu. Līdz ar to es pirmo reizi izskrēju 10 km.distanci un varu izdarīt dažus secinājumus. Kā esmu sevi papētījis, mans plaušu resurs ir ierobežotāks par Aivaru, līdz ar ko mačojoties ar viņu man vajag Aivaru izraustīt pašā sākumā, jo Ozolniekos nav iespējams paglābties no Aivara uz kalnu rēķina:) Tādēļ šodien sākumu es nedaudz uzkurināju un pirmos 5 km jau pabeidzām ar Aivaru kopā ar 5 km. skrējiena līderu grupiņu. Tā kā Aivars izturēja manu paātro sākumu, tad viņa plaušu resurs otrajā aplī darīja savu un kā pierasts, līdzīgi kā pagājušā gada pusmaratonā, pēc Ozolnieku vidusskolas teicu Aivaram, lai viņš neauklējas ar mani un paliek savā tempā, jo man nācās nedaudz nomest tempu, lai nedaudz lēnākā tempā saglabātu pārsvaru pār mana vecuma puisi, ko kopīgi ar Aivaru otrā apļa sākumā nokodām:) Tāpat biju patīkami pārsteigts, ka beigu beigās izdevās noskriet slaveno Liepiņas kundzi:) Līdz ar to mēģināšu revan''sēties Aivaram kādā nākošā kalnainākā trasē, vai arī pārlēkt pār sevi nākošajā Ozolnieka pusmaratonā. Labi, ka šāds skrējiens ģenerē kārtējo motivāciju:) Līdz ar to varu pierakstīt šo skrējienu pie saviem veiksmīgajiem. Liekas, ka savā vecuma grupā beidzot arī esmu ieņēmis zolīdu vietu :D Pašsajūta visa skrējiena laikā bija laba, vienīgi problēma, ka nevarēju sevi paregulēt tehniski, jo pinīgi man uzkārās rokas pulkstenis stundu pirms skrējiena:)

12/07/2009
23:49
Aivars
Aivars
Salaspils
Eksperts
Members
Forum Posts: 1359
Member Since:
24/04/2009
Offline

Nebiju pamanījis šo jauno sm72 topiku un ierakstīju iepriekšējā. Tagad savu uzrakstīto pārkopēju šeit.:

"Šodien arī Ozolniekos bija jauka diena un patīkama skriešana. Mēs, vismaz tos, kurus es pazinu, bijām pieci - Kampars, sm72, Aivars700-tais, Pikols un es.

Par izcīnītajām vietām un laikiem neko daudz nezinu, jo pēc sacensību beigām uzreiz devos prom uz savu ģimenes pasākumu. Zinu tikai to, ka kopvērtējumā, kā lielā tiesā gadījumu, uzvarēja Kampars. Es biju ceturtais, bet sm72 piektais.

Lielāks gandarījums par sm72 apsteigšanu man šoreiz bija par aptuveni 20 sekundēm uzlabots personiskais rekords - es pirmo reizi 10km izskrēju no 43 minūtēm 42:51 - vidējais ātrums 4:15. Man ļoti patīk Ozolnieku trase un pie nākamās izdevības tur skriešu atkal!

Šķiet, ka arī visi pārējie šodien sasniedza savus personiskos rekordus 10km distancē, izņemot Kamparu, kurš šodien esot kādas 10 sekundes atpalicis no pirms pāris nedēļām sasniegtā rezultāta…"

Tagad, izlasījis arī sm72 rakstīto, gribu piebilst, ka savus labākos rezultātus esmu sasniedzis skrienot kopā ar viņu. Laikam tāpēc, ka skrienam ļoti līdzīgā tempā. Mīkstāki un irdenāki segumi, sarežģītāks reljefs mazākas ķermeņa kopējās masas dēļ sm72 padodas drusku par mani labāk. Taču man mazliet labāk līdz šim klātienē ir veicies uz līdzeniem un stabiliem segumiem. Bet līdzīgie spēki allaž kopā ir ļāvuši abiem kopā un katram atsevišķi sasniegt savus labākos tā brīža ātrumus un rezultātus.

Noslēdzot šo savu komentāru, es vēlētos pateikties sm72 par lieliski paveikto darbu pirmajā aplī - Tu varonīgi visu pirmo apli stabili turēji pat bez puksteņa vajadzīgo tempu mūsu mazajai grupiņai - 4:14, otrajā balstīji viena jau patālu atrāvienā aizgājušā juniora bezierunu panākšanu un "nokošanu". Bez Tevis es nebūtu tik ātri šodien noskrējis un savu iepriekšējo rezultātu uzlabojis nebūtu. Paldies Tev!:)

p.s. Sm72 - iedod kādu e-pasta adresi uz kuru rīt man pārsūtīt foto...

Nekas tā neuzlabo dzīves kvalitāti un pašsajūtu kā skriešana!
13/07/2009
09:39
sm72
sm72
Rīga
Admin
Forum Posts: 1986
Member Since:
19/05/2009
Offline
13/07/2009
15:14
Krishjohn
Zinātājs
Members
Forum Posts: 107
Member Since:
22/04/2009
Offline

Malači puikas! Ozolniekos tiešām patīkama trase. Mans ex-1/2 rekords tieši dzima tur. Un sm72 toreiz ar tur bija, taka laikam Aivar būs vien Tev tā taisnība par viņa labo ietekmi :)

13/07/2009
16:06
Aivars703
Aivars703
Rīga
Speciālists
Members
Forum Posts: 828
Member Since:
19/05/2009
Offline

Arī es uzlaboju savu rezultātu 10 km par veselu minūti - un tagad tas ir 47:52 (tiesa es tikai divreiz mačos esmu skrējis desmitnieku). Otro apli skrēju pilnīgā vientulībā. Pēc Ozolnieku zīmes nolūzu, vairāk psiholoģiski nekā fiziski - tas zemes ceļa gabals man likās bezgalīgs.