Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
ULTRA G2E. Glāzgova-Edinburga
31/08/2022
01:04
Aivars703
Aivars703
Rīga
Speciālists
Members
Forum Posts: 828
Member Since:
19/05/2009
Offline

Atkal ir pienācis tas brīdis, kad gadu cipars tūlīt mainīsies. Nu jau no 56 uz 57. Vecāks kļūstu – prātīgāks nē. Atkal pieteicos vienai trakai 'pastaigai'. ULTRA skrējiens Glāzgova – Edinburga. 56 jūdzes jeb latviski - 90 kilometri. Kontrollaiks 14 stundas. Trīs reizes jau izdevās pievarēt šo distanci. Nu kārta iegūt savā īpašumā ceturto finiša kreklu. Starts Glāzgovā - 8.oktobrīs 6:00 AM (Latvijas laiks 8:00).
Pašreizējā fiziskā kondīcija kā parasti – par pirmo, desmito vai 30 vietu varu nesapņot, bet plāns D – Finišēt iekļaujoties kontrollaikā. Plāns E – aizmukt no tiesnešiem un Finišēt arī pēc kontrollaika. Par plāniem A, B, C izstāstīšu pēc finiša.
Diemžēl šoreiz nāk klāt papildus ķibeles. Mana Lielā sponsora (mana mazā meitiņa) konts ar manu palīdzību ir krietni patukšots. Pats arī pašlaik esmu 'sausā'. Ja nu kāds ir ar mieru nosponsorēt nelielus līdzekļus (arī daži EUR būs labs atbalsts), lai man izdotos cienīgi piedalīties. Lidmašīnas biļetes jau nopirktas. Dalība apstiprināta.
Apsolos cītīgi gatavoties un distancē nepadoties. Došos līdz Finišam vai sliktākā gadījumā līdz brīdim kad mani noņems no trases (TĀ NEBŪS).
Papildus apsolu uzrakstīt aprakstu par šo skrējienu. Papildus apsolos pabeigt iesāktos pastāstus par VSK NOSKRIEN pasākumiem un citiem ar skriešanu saistītiem notikumiem.
Labprāt uz sacensību laiku aizņemtos:
2 Ļurkpudeles (Flap runningg bottle) (v;elams 400-500 ml tilpums)
skriešanas somu-vesti (2 pudelēm un ar nelielu kabatu)
miniatūru pieres lukturīti (simbolisku, lai būtu oficiāls ekipējums)

Aivars Birks Swedbank Konts LV50HABA0551010539719
Paldies
#GlasgowToEdinburghUltra