Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Pārdošanā līdz svetdienas pēcpusdienai - COROS Vertix 2
20/04/2022
09:43
stjopachio
stjopachio
Zinātājs
Members
Forum Posts: 116
Member Since:
01/08/2011
Offline

Traumas maina plānus un liek pārdomāt svarīgāko... Tā kā pašlaik nevaru vākt skriešanas kilometrus, lai to kādā veidā pārvērstu eiro Ukrainas atbalstam, esmu nolēmis to darīt citādāk. Proti, izlieku pārdošanā - izsolē - savu COROS Vertix 2 sporta pulksteni, ko esmu lietojis mēnesi. Visus pārdošanā iegūtos līdzekļus noziedošu ziedot.lv projektā “Ukrainas cilvēkiem!”. Solīšana mana Facebook ieraksta komentāros:
https://www.facebook.com/pstepins/posts/7318831958189412

Kā Tu vari piedalīties? Ja vēlies iegādāties pulksteni sev vai ar to iepriecināt sev zināmu skriešanas entuziastu, tad Facebook ieraksta komentāros pasaki savu cenu. Izsolē uzvarēs un pulksteni iegūs tas, kurš līdz 24. aprīļa (svētdienas) pulksten 17.00 pēc Latvijas laika būs solījis visvairāk. Ja kādu iemeslu dēļ visvairāk solījušais pārdomās, tad iespēja iegādāties būs otram visvairāk solījušajam u.tt.
Ieraksta brīdī augstākā nosolītā cena ir 250 EUR.

Uzvarētājs varēs pulksteni saņemt Rīgā, Arēnas Rīga apkaimē. Pēc norēķinu veikšanas, uzvarētāja klātbūtnē veikšu visas summas ziedošanu minētajam projektam ziedot.lv platformā.

Par pulksteni. Tas ir reāls skrējēju darba zirgs 🙂 Es to ierindotu starp Garmin Fēnix 6 un Fēnix 7.
Sīkāks pulksteņa apskats, ko veidoju gada sākumā, atrodams saitē zemāk. Pulksteni sākotnēji iegādājos pērnā gada 18. decembrī pulsometrs.lv, bet 23. februārī no ražotāja caur Latvijas izplatītāju saņēmu jaunu - maiņas - pulksteni. Jauno pulksteni lietoju mēnesi, un kopš 25. marta vakara tas ikdienu pavada atvilktnē skapī nevis man uz rokas.

Sīkāks apraksts par pulksteni: https://pulsometrs.lv/par-un-ap-coros-stasta-peteris.../

Par Ziedot.lv projektu "Ukrainas cilvēkiem!": https://www.ziedot.lv/ukrainas-cilvekiem-4203