Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

This topic is locked No permission to create posts
Topic RSS
Jauna nozīmīte - noskrietas dienas pēc kārtas
03/01/2013
20:28
ro
Salgale
Zinātājs
Members
Forum Posts: 333
Member Since:
30/09/2009
Offline
121

Stereotips said

Man prieks, ka šajā teikumā sāc izdarīt atbilstošus secinājumus. Uz pārējo man "jautāto un veltīto" atļaušos neatbildēt.

Skatos, ka Tev vairāk sanāk runāt nekā skriet.

Un Tavi divi pēdējie skrējieni - ņirgāšanās par citiem.

03/01/2013
21:36
Stereotips
Stereotips
Ogre
Zinātājs
Members
Forum Posts: 442
Member Since:
11/06/2011
Offline
122

ro said

Skatos, ka Tev vairāk sanāk runāt nekā skriet.

Un Tavi divi pēdējie skrējieni - ņirgāšanās par citiem.

Vairs nezinu, ko par šo domāt un ko šeit rakstīt, viss tiek pārprasts un pavērsts pretī. Laikam pelnīti. Karma. Es ceru, ka "Apkārt pasaulei" km sakarā joprojām derēs dažādas kilometrāžas un veidu skrējieni.

Signis said

Piebildīšu, ka nozīmītes autors ir Jānis Saulīte.

04/01/2013
12:29
OreMan
Valmiera, Rīga
Admin
Forum Posts: 1617
Member Since:
22/07/2009
Offline

Stereotips said

Vairs nezinu, ko par šo domāt un ko šeit rakstīt, viss tiek pārprasts un pavērsts pretī. Laikam pelnīti. Karma.

Jau pirms laiciņa gribēju minēt, ka Tev ir neapšaubāmas spējas savu sarkasmu/ironiju ievīt tekstā un nomaskēt tik labi, ka tas izskatās pēc gluži normāli domāta teksta. Sava veida talants!

The harder the surface and the less between your feet and the ground, the softer the landing.. –> www.youtube.com/v/kpnhKcvbsMM
07/01/2013
15:00
Daina
Iļģuciems
Admin
Forum Posts: 261
Member Since:
09/05/2009
Offline
124

sveiciens 2013.! :)
absolūti uz kašķi nevelkošs jautājums - jums tiešām ir svarīgas ne tikai savējās, bet arī citu nozīmītes? nopietni? protams, tā ir tāda neoficiāla sacensība, bet visdrīzāk jau Stereotipam taisnība - "Es ceru, ka "Apkārt pasaulei" km sakarā joprojām derēs dažādas kilometrāžas un veidu skrējieni.", bet par savām nozīmītēm mēs paši zināsim vislabāk, un mums neviens viņas atņemt nevarēs. ētiski, neētiski - tas jau paliek uz katra paša sirdsapziņas. ja kāds grib nozīmīti par apskriešanu ap istabas galdu - nu un? tā tā kā būtu viņa nozīmīte, nevienam viņš ar šo pasākumu neko neatņem, pagaidām vēl nav ieviestas kvotas.
vienam būs svarīgas nozīmītes, citam - mērķis, uz ko viņš iet, plānā iekļaujot atpūtas dienas vai varbūt kāda cita sporta veida treniņus. tam pašam pirmajam būs 365d nozīmīte par 1km dienā, kaut džinsās, kaut līdz vilcienam, un tā varbūt iesāksies lielā mīlestība pret skriešanu, tam otram - kāda pieveikta ultra. vai kādam citam pienākas izvērtēt, kurš rezultātā būs apmierinātāks ar paveikto?

07/01/2013
15:30
Mošķis
Mošķis
Liepāja
Admin
Forum Posts: 2091
Member Since:
22/04/2009
Offline

paldies, Daina, pateici gluži to pašu, ko domāju ..... personīgi man tās nozīmītes ir kā atgādinājums, ka esmu kaut ko paveicis, vai arī nākamais mērķis uz ko tiekties - katram pašam ir jābūt sev soģim, vai ir vērts vai nav, iet pa to vieglāko/grūtāko ceļu, kāds nu kuram tas ir ... vai iekļaut to skrējienu AP vai citā vērtējumā vai nē ....

Uz šo brīdi personīgi esmu visai grūtā situācijā, gan fiziskā, gan morālā bedrē, kad nespēju pilnvērtīgi trenēties ... varbūt, ir vērts to darīt pavisam maziem solīšiem un paskatīties uz to punktu, no kura esmu sācis pirms ienācu VSK Noskrien un kļūs mazliet vieglāk?

Apkārt Pasaulei, tā ir klubiņa fīča, kas mani motivē papildus, bet tā nav dogma. Tas mani motivē parādīt visiem, ka esmu noskrējis komandas labā, bet mani km paliks tikai manējie, kā sacīt jāsaka, visu pārējo var nopirkt, bet noskrietos km nav iespējams, var tikai noskriet sev definētajā ātrumā! :)

To arī novēlu visiem Jaunajā gadā - veselību, saticību un daudz daudz savu km! :)

Karstums mūs nenogalina, tas padara mūs stiprākus un … vieglākus :)
This topic is locked No permission to create posts