Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Liepājas Pusmaratonā būs iespēja apskatīt Gagarina kausu
29/06/2012
14:32
Edgars Simanovičs
Edgars Simanovičs
Riga
Zinātājs
Members
Forum Posts: 258
Member Since:
27/06/2010
Offline

Vēl viens iemesls kāpēc jābrauc uz Liepāju!
2012. gada 15. jūlijā uz Liepājas Pusmaratona startu Jūrmalas ielā publiskai apskatei tiks izstādīta KHL trofeja Gagarina kauss. Šādu pārsteigumu skrējiena dalībniekiem un skatītājiem sarūpējis Oļegs Znaroks, Harijs Vītoliņš un sporta klubs Liepājas Metalurgs.

„Tas ir milzīgs pagodinājums, ka šī prestižā hokeja balva tiks atvesta uz Liepāju un, kur vēl vairāk – tiks parādīta Liepājas Pusmaratona skrējējiem. Katra sportista sapnis ir sasniegt augstākās virsotnes, tāpēc arī Gagarina kauss Liepājas Pusmaratona dalībniekiem būs gan kā apbalvojums par to, ka viņi ir pildījuši savu apņemšanos ceļā uz mērķa sasniegšanu, gan arī kā mudinājums nepadoties. Mēs ļoti ceram, ka mūs pagodinās arī Gagarina kausa ieguvēji Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš,” par kausa ierašanos Liepājas Pusmaratonā komentē tā rīkotājs Reinis Rozītis.

Liepājas Pusmaratona rīkotāji rūpēsies, lai visi interesenti, kas vēlas, varētu nofotografēties pie šīs balvas, tāpēc arī laicīgi informēs sabiedrību par to, cikos un cik ilgi parkā būs balva apskatāma. Kā ziņo sporta klubs „Liepājas Metalurgs” pēc Liepājas Pusmaratona apciemojuma kauss tiks pārvests uz Liepājas ledus halli.

Rezultātu neveido pulkstenis vai čips, to dara treniņi!