Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

5. septembris 19:00

BBPU 6. koptreniņš


Skriešanas seriāls:
Vieta: , ,
Notikums: , ,
Distance:

Gribi piedalīties 1. Baltijas baso pēdu ultramaratonā, bet nevari saņemties sākt trenēties skriešanā basām pēdām pa pludmales smiltīm? Varbūt negribi skriet nekādu ultru, bet vienkārši paskraidīt gar pludmali? Tad esi laipni aicināts pievienoties mums nelielā šāda veida skrējienā gar jūru Mangaļsalā. Plānojam paskriet 4-8 km, atkarībā no iesaistīto cilvēku vēlmēm un spējām (varēs, protams, arī skriet mazāk vai vairāk). Varēsim arī pārrunāt galvenos baskāju skriešanas pamatprincipus, ja būs tāda vēlme.

Aptuvenā pulcēšanās vieta atzīmēta kartē. Auto vislabāk var atstāt Mangaļsalas ielas galā (tajā ielas galā, kas tuvāk Vecāķiem) un tad satikties koka celiņa galā, kas ved uz jūru (tajā galā, kas pie jūras). Var aizbraukt arī ar 24. autobusu līdz Stāvvadu ielai. Būs cilvēks, kas skrējiena laikā pieskatīs apavus (nav gan arī aizliegts kādu gabalu skriet tajos), velosipēdus un citas mantas.

Dalība sagatavošanās treniņā ir bezmaksas, un iepriekšēja reģistrēšanās nav nepieciešama.

Uz vietas būs iespējams pieteikties 1. Baltijas baso pēdu ultramaratonam. Būs iespēja arī nepieteikties..! :)

 





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
OreMan piedalās
aVRX piedalās
kasio sekoju līdzi
FiveFingers sekoju līdzi
Uldis Nipers piedalās
minikin piedalās

Piedalās - 4

Seko līdzi - 2

3 komentāri rakstam BBPU 6. koptreniņš

  • Šodien visi uz pludmali, vai kāds varbūt arī uz Siguldas pusi? Ir man alternatīva arī citā stadionā, taču pampaknieks šķiet nākamnedēļ izkritīs un šodien neatteiktos

  • smuki sarkana saule nogrima jūrā kāda desmitā kilometra laikā

  • Šoreiz pat divas jaunas sejas bija – tradīcija turpinās. Zinu, ka nākamreiz – pirmspēdējā BBPU treniņā – piedalīties plāno viena jauna seja, bet kā būs ar pašu pēdējo reizi pēc divām nedēļām? Vai spēsim saglabāt šo tradīciju līdz pašam noslēgumam?

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.