Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

27. aprīlis 10:00

5. Nordea Rīgas maratona pavasara koptreniņš


Skriešanas seriāls:
Vieta: , ,
Notikums: ,
Distance: ,

Mājas lapa: 5. Nordea Rīgas maratona pavasara koptreniņš

Pirmais Nordea Rīgas maratona pavasara kop-treniņš notiks svētdien 30.martā, dienu pēc kārtējās adidas skriešanas skolas. Pēc tam ierastie un dalībnieku gaidītie pavasara skriešanas treniņi notiks ik svētdienu un uz treniņiem tiek aicināti visi Maratona partneri, reģistrētie un arī potenciālie Nordea Rīgas maratona dalībnieki.

Datumi

Treniņa dalībnieki Mežaparkā tiks aicināti pulcēties katru svētdienu plkst. 10:00 pie ieejas Mežaparkā, gandrīz blakus ieejai Rīgas Zooloģiskajā dārzā. Treniņi notiks 30. martā, 6.aprīlī, 13.aprīlī, 20.aprīlī, 27.aprīlī, 4.maijā un 11.maijā. 11.maija treniņš būs jau kā nosacīts ģenerālmēģinājums notikumam ar Krastmalas sajūtu. Taču pats pēdējais simboliskais sagatavošanās treniņš notiks sestdien 17.maijā, uz kuru tiks aicināti arī Nordea Rīgas maratona elites skrējēji.

Formāts

Ik svētdienas treniņu sērija Mežaparkā notiks jau septīto gadu pēc kārtas. Treniņi izvērtušies par ļoti gaidītu tradīciju, dodot iespēju skrējējiem satikties, komunicēt un iedvesmot vienam otru. Šogad svētdienās gaidīsim visus skrējējus, kam Mežaparka formāts jau ir pazīstams no iepriekšējiem gadiem, gan arī visus tos, kas to uzdrošināsies darīt pirmo reizi. Ikvienam skrējējam sagatavošanās procesā rodas jautājumi par treniņu grafikiem, skriešanas apaviem, skriešanas trasēm vai vēl citām tēmām. Tādēļ Mežaparka treniņi ir vieta, kur ikviens nekautrējoties var pārrunāt sev interesantos jautājumus ar citiem skrējējiem, treneriem vai sporta ārstiem.

Svētdienās notiekošo treniņu formāts būs līdzīgs jau ierastajam – ikviens dalībnieks kopā ar treneru ieteikumiem, saņems arī Mežaparka karti ar ieteicamām skriešanas trasēm dažādā garumā – sākot ar 2,5 km, 5 km vai garākām. Tādējādi katrs dalībnieks savu maršrutu var izvēlēties atbilstoši savam garastāvoklim, treniņu grafikam un laika apstākļiem.

Konsultācijas

Treniņu sportisko daļu, iesildīšanos pirms un pēc skrējieniem, kā arī profesionālos padomus nodrošinās adidas skriešanas skolas un “Sporta Laboratorijas” sporta ārste Dr.Rozenštoka  un treneri no “Sporta Laboratorijas”, kā arī atsevišķos treniņos mums pievienosies arī adidas skriešanas skolas treneris Romāns Melderis.

Pēc treniņa katram dalībniekam slāpju dzesēšanai, ūdens no Vichy un Vichy VivaSport.

Sagatavošanās treniņos dalība ir bez maksas un iepriekšēja reģistrēšanās treniņu skrējieniem nav nepieciešama.





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Valkira piedalās
IlgaisC piedalās
Dacinators piedalās

Piedalās - 3

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.