Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

23. aprīlis 19:00

Teikas “Nolaid tvaiku! – J.A. arumos” 2.03.koptreniņš


Skriešanas seriāls:
Vieta: , , , , ,
Notikums: ,
Distance: ,

Joprojām esi pagājušajā nedēļas nogalē aizvadīto sacensību emociju varā un vēlies padalīties iespaidos?

Šajā nedēļas nogalē jāpiedalās sacensībās un nepieciešams “pēdējā brīža” uzmundrinājums?

Laiks nedēļas vidus pusgarajam skrējienam, bet negribi skriet vienatnē?

Tagad Tev ir pieejams risinājums – “Nolaid tvaiku!” koptreniņš Teikā – savācas kopā draudzīgu un savstarpēji atbalstošu noskrieniešu bariņš un skrien mierīgu pusgaro skrējienu. Pievienoties un atvienoties no pamatgrupas iespējams jebkurā skrējiena posmā.

Rasels: Drīz sākšoties Juglas Apļu sezona. Līdz ar to jāpārbauda, kādā kondīcijā ir trase, vai stigu arājs atkal nav pārcenties, vai finiša galdiņš vietā.

Distance
0.00 km


Detaļas tiek apspriestas un precizētas pirms skrējiena – padalies ar savu priekšlikumu komentāros! Vēlams ielikt saiti uz sazīmētu trasi, ja to ierosini. Noskrien!





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
vatakusi varbūt piedalās
Rasels piedalās
Kristaps Broks sekoju līdzi
piedalās

Piedalās - 2

Varbūt piedalās - 1

Seko līdzi - 1

11 komentāri rakstam Teikas “Nolaid tvaiku! – J.A. arumos” 2.03.koptreniņš

  • Andulis

    Šodien-rīt derētu nolemt, kurp skriet. Un sazīmēt..

  • Andulis

    Šovakar būs viens piedāvājums maršrutam, no regulāra apmeklētāja, kurš piedāvājās sazīmēt. Neejam gulēt pāragri, sagaidām.. :)

  • Rasels Rasels

    Klīst baumas (nez kurš ir tas, kurš tās izplata?), ka drīz sākšoties Juglas Apļu sezona. Līdz ar to jāpārbauda, kādā kondīcijā ir trase, vai stigu arājs atkal nav pārcenties, vai finiša galdiņš vietā.
    http://tinyurl.com/lsyyf6q

  • Andulis

    Paldies, Rasel. Palaidīšu arī tādu baumu: piedāvātais maršruts rada iespēju vēlreiz/pirmoreiz ieraudzīt noslēpumaino M-42 ;)

  • Rasels Rasels

    Ne tikai ieraudzīt, bet pat apčamdīt! Un tas nav kaut kāds tur MG-42!

  • Spāre lido bite_L

    nezinu īsti, pa kurām stigām ir Juglas apļi, bet mežs ir drausmīgi sarakts, pilnīgi negribas tur kādu laiku kāju spert, jo smiltis nenormāli put, sajūta, ka riju putekļus, nevis svaigo meža gaisu, nekāda jaukā skriešana nesanāk, tikai suns netīrs paliek. nesaprotu, kam tas bija vajadzīgs, pirms tam bija ideāli skrienamas takas.

  • Andulis

    Cik atceros no pērngada JA pirmās kārtas – sarakta varētu būt kāda puse no ~3,6 km garā apļa. Jeb desmitā daļa no TNT! maršruta.

  • Spāre lido bite_L

    nē, izskriet jau, protams, ir iespējams, ne par to mana gaušanās, bet sajūta riktīgi apbēdinoša – Juglas mežs uzrakts tā, it kā dragreiss tur būtu bijis, Biķernieku mežā pēc retināšanas skats paveras vienkārši traģisks, žēl man, par ko tie mani mīļie meži pārvērsti.

  • Kristaps Broks kriss240188

    Sanāca aizkavēties darbā, tāpēc šodien nebūšu :(

  • Rasels Rasels

    Ziņoju, ka trase ir ideālā stāvoklī. Stigu arājs savu darbu ir kārtīgi izdarījis, iespējamā meža ugunsgrēka izplatīšanās pa zemsedzi vairs nedraud. Vietām stigas ir transporta izbraukātas, līdz ar to padarītas skrienamas. Līdz 6.maijam vēl vairāk pagūs izlīdzināties. Taciņa paralēli asfaltam ir atstāta kā taciņa. Čiekurainie posmi speciāli Matīsam ir tur kur jābūt.

  • pateicos par čiekuru izbārstīšanu

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.