Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

30. jūlijs 19:00

BBPU 9. koptreniņš


Skriešanas seriāls:
Vieta: , ,
Notikums: , ,
Distance: , ,

Gribi piedalīties ultramaratonā, bet nevari saņemties sākt trenēties skriešanā basām pēdām pa pludmales smiltīm? Tad esi laipni aicināts pievienoties mums nelielā šāda veida skrējienā gar jūru Mangaļsalā šā gada 30. jūlijā, plkst. 19:00 (arī turpmāk basie treniņi šajā laikā un vietā notiks katru ceturtdienas vakaru). Plānojam paskriet 4-8 km, atkarībā no iesaistīto cilvēku vēlmēm un spējām (var, protams, arī skriet mazāk). Varēsim arī pārrunāt galvenos baskāju skriešanas pamatprincipus, ja būs tāda vēlme.

Aptuvenā pulcēšanās vieta (īsi pirms plkst. 19:00) atzīmēta kartē zemāk. Braucot ar auto (vai velo, vai dodoties kājām) – kad pa Mangaļu prospektu pārbrauc pāri Vecdaugavai, tad jāturpina braukt taisni pa šo pašu prospektu (galvenais ceļš te aiziet pa kreisi uz Stāvvadu ielu), tad pēc pārdesmit metriem būs autostāvvieta. Tur var atstāt auto. Pēc tam jāturpina iet tālāk taisni pa Mangaļu prospektu, un pēc 50-100 metriem pa labi mežā aizies koka celiņš. Pa to jāiet līdz jūrai, tur arī būs pulcēšanās vieta. Var aizbraukt arī ar 24. autobusu līdz Stāvvadu ielai.

Būs cilvēks, kas skrējiena laikā pieskatīs apavus (nav gan arī aizliegts kādu gabalu skriet tajos), velosipēdus un citas mantas.

Dalība sagatavošanās treniņā ir bezmaksas, un iepriekšēja reģistrēšanās nav nepieciešama.

Uz vietas varēs arī pieteikties dalībai ultramaratonā.

Pieteikšanās 3. Baltijas Baso pēdu ultramaratonam internetā tīmeklī – http://bbultramarathon.com/pieteikties

 





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
BeLinda piedalās
OreMan piedalās
IlgaisC piedalās
OMG piedalās
minikin piedalās
Lielkuilis piedalās
Artūro piedalās
Kristaps Broks ļoti skauž
jans.s piedalās
LauraX ļoti skauž
Čingons no Babītes piedalās

Piedalās - 9

Ļoti skauž - 2

16 komentāri rakstam BBPU 9. koptreniņš

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.