Biedriem

Komanda piedalās

VSK Noskrien Facebook profils

25. jūnijs 11:00

LSC atklātais čempionāts stadiona skrējienos, 3. kārta (100m,č-1000m-5000m)


Skriešanas seriāls:
Vieta: , ,
Notikums: ,
Distance: , ,





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
ArmandsJaunpetrovics piedalās
vnkIndra piedalās
topinjs sekoju līdzi
des ļoti skauž
Ronitis piedalās
MAKRO piedalās
AndrejsP piedalās

Piedalās - 5

Seko līdzi - 1

Ļoti skauž - 1

9 komentāri rakstam LSC atklātais čempionāts stadiona skrējienos, 3. kārta (100m,č-1000m-5000m)

  • Šosezon gribēju beidzot mēģināt piedalīties četros LSC stadiona skrējienu posmos, lai kvalificētos kopvērtējumam, bet, ak vai, trīs posmi pārklājas ar stirnu bukiem (uz kuriem man ir abonoments) un vēl viens – ar Siguldas kalnu skrējienu. Tātad no septiņiem posmiem paliek max. 3, kuros varu startēt.. Protams, neko darīt, tik daudz sacensību, bet, manuprāt, LSC dalībnieku skaits palielinātos, ja šos pārklājošos posmus pārceltu no sestdienām uz svētdienām, kas pamatā ir visai brīvas dienas..

  • ansiso ansiso

    Pēc OreMan komentāra sanāk, ka nevienu SB posmu negribi izlaist abonementa dēļ?! Skatoties uz kalendāru, sanāk, ka šogad kopvērtējumu var izskriet gan LSC stadionā, gan LSC šosejā, gan SB, gan SL, gan arī skriet SKM. Es pilnībā atbalstu LSC stadiona pārklāšanos ar SB. Tie tomēr 2 dažādi skriešanas veidi.

  • Dziņa Dziņa

    Piekrītu ansiso, 2 pilnīgi dažādas lietas, jāizvēlas sev sirdij tuvāko vai jāskrien šogad SB nākamgad LSC. Tik pat labi ieliekot šos svētdienās, tas varbūt neapmierinātu tos, kuriem interesē tikai un vienīgi LSC un patīk skriet sestdienā.

  • Nē, ne abonomenta dēļ satraucos par izlaišanu, bet drīzāk dēļ tā, ka komandu vērtējumā diemžēl ieskaitē iet visi 7 posmi, nevis tikai, piemēram, pieci, kā tas ir individuālajā vērtējumā. Protams, varētu jau arī komandas ievaros visādi mēģināt kombinēt cilvēkus, lai tomēr uz visiem posmiem sanāk pilns sastāvs, bet.. nu jā, baigais čakars.

  • des des

    Tik daudz to skrējienu un seriālu, ka visus, diemžēl (vai par laimi) izskriet nevar. Man arī SB ir augstāka prioritāte. Turklāt arī pārcelšana uz svētdienu īsti nelīdzētu, jo ar sestdien ~30 km pa paugurainām takām nolietotām kājām, protams, nākošajā dienā uz nopietnu rezultātu ar vairs nepaskrietu.

  • Nav jau runa par nopietnu rezultātu, bet tikai par piedalīšanos, lai kvalificētos kopvērtējumam. Starp citu, ja pareizi saprotu, vairāki šosejas posmi ir pārcelti uz svētdienām. Jācer, ka stadiona posmi sekos savu brāļu pēdās..

  • des des

    Jā, piekrītu. Viens suboptimāls skrējiens no četriem ir labāk, salīdzinot ar nekvalificēšanos vispār. Šosejas skrējienos trīs nākotnes posmi ir svētdienās – 29.05, 14.08 un 16.10. Tā kā tiešām nenāktu par sliktu, ja kaut viens no posmiem, kurš sakrīt ar SB, tiktu pārcelts uz nākošo dienu.

  • ansiso ansiso

    Vajadzētu apsvērt iespēju LSC stadionu jūnijā/jūlijā rīkot pēc 19:00, kad ir jau ēna. Šajā sestdienā laika apstākļi būs ekstremāli 5000m skrējējiem.

  • Vakaros mums nedod laikus jo brīvdienās pēc 16.00 tur trenējās futbolisti kā arī mači futbolā bieži notiek.

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.