Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

14. marts 06:30

Pliko koptreniņš #11


Skriešanas seriāls:
Vieta: , ,
Notikums:

Gribi skriešanu apvienot ar rūdīšanos? Baidies skriet viens atkailināts? Negribi tērēt naudu dārgam skriešanas apģērbam? Tad esi laipni gaidīts pievienoties nelielam mierīgam skrējienam Teikas apkārtnē. Starts 6:30 pie Organiskās sintēzes institūta. Tas iznāk aptuveni Krīvu/Aizkraukles ielu krustojumā. Skriesim tur, kur deguns rāda. Daudz runāsim un mēģināsim viens otru sasmīdināt. Ilgums: ap 30 min.

26734264_10208405313609772_8601967243182597188_n

 

Obligātais Dresskods ir šāds. Bez T-krekla. Obligāti jābūt apakšbiksēm vai kaut kam tamlīdzīgam, kas piesedz to vietu. Meitenēm obligāti jābūt arī krūšturim. Taču vēderam jebkurā gadījumā jābūt atkailinātam. Cepure, cimdi, apavi, zeķes, šorti pēc katra paša vajadzībām un nepieciešamības. Tomēr kompresijas zeķes nedrīkst aizsegt ceļus. Arī šorti, ja tādi ir, nedrīkst vilkties līdz ceļiem, un, jo īsāki, jo labāk. Skrējiena laikā nedrīkst atrasties alkohola reibumā. Ja vismaz viens no iepriekšminētajiem nosacījumiem netiks ievērots, tad dalībnieks netiks pielaists pie koptreniņa.

Dalība koptreniņā ir bezmaksas. Drīkstēs arī bez maksas uzdot jautājumus par Wim Hof metodi, līšanu āliņģī, zinātnisko pamatojumu, jēgu šim visam pasākumam utml. Tiem, kas nepiedalās, atļauts ģenerēt jokus par šo koptreniņu, zīmēt karikatūras, ķiķināt, izplatīt informāciju sociālajos tīklos utt.





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
ansiso piedalās
OreMan piedalās

Piedalās - 2

Viens komentārs rakstam Pliko koptreniņš #11

  • ansiso ansiso

    Pēc ilgāka pārtraukuma atgriežamies pilnā sastāvā. Aizkulisēs dzirdēju, ka būsim vismaz 4.

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.