Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

7. februāris 06:30

Pliko koptreniņš #9


Skriešanas seriāls:
Vieta: , ,
Notikums:

Gribi skriešanu apvienot ar rūdīšanos? Baidies skriet viens atkailināts? Negribi tērēt naudu dārgam skriešanas apģērbam? Tad esi laipni gaidīts pievienoties nelielam mierīgam skrējienam Teikas apkārtnē. Starts 6:30 pie Organiskās sintēzes institūta. Tas iznāk aptuveni Krīvu/Aizkraukles ielu krustojumā. Skriesim tur, kur deguns rāda. Daudz runāsim un mēģināsim viens otru sasmīdināt. Ilgums: ap 30 min.

26734264_10208405313609772_8601967243182597188_n

 

Obligātais Dresskods ir šāds. Bez T-krekla. Obligāti jābūt apakšbiksēm vai kaut kam tamlīdzīgam, kas piesedz to vietu. Meitenēm obligāti jābūt arī krūšturim. Taču vēderam jebkurā gadījumā jābūt atkailinātam. Cepure, cimdi, apavi, zeķes, šorti pēc katra paša vajadzībām un nepieciešamības. Tomēr kompresijas zeķes nedrīkst aizsegt ceļus. Arī šorti, ja tādi ir, nedrīkst vilkties līdz ceļiem, un, jo īsāki, jo labāk. Skrējiena laikā nedrīkst atrasties alkohola reibumā. Ja vismaz viens no iepriekšminētajiem nosacījumiem netiks ievērots, tad dalībnieks netiks pielaists pie koptreniņa.

Dalība koptreniņā ir bezmaksas. Drīkstēs arī bez maksas uzdot jautājumus par Wim Hof metodi, līšanu āliņģī, zinātnisko pamatojumu, jēgu šim visam pasākumam utml. Tiem, kas nepiedalās, atļauts ģenerēt jokus par šo koptreniņu, zīmēt karikatūras, ķiķināt, izplatīt informāciju sociālajos tīklos utt.





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
OreMan piedalās

Piedalās - 1

3 komentāri rakstam Pliko koptreniņš #9

  • Andulis

    Vakar vadonis virtuāli vēlēja veselajiem:

    “Variet, protams, pa kluso savā starpā sarunāt koptreniņu kādā dienā”

    Kad klusie būs sarunājuši savā starpā, var arī:
    a) “skaļi” atzīmēties šeit ;)
    b) izteikt priekšlikumus par alternatīvu datumu.

    Rīt, 7. februārī, tāds pavēss gan būšot (-4…-5 yr.no; -5…-6 meteo.lv). Taču ceturtdien, arī piektdien – vēl vēsāks.

    Iedvesmai – var arī palasīties jaunāko Mēneša Skrējēja interviju un aplūkot viņa piecgadīgā pusplikā paskrējiena bildi :) Viņam rītdiena nederēs, būs laikam par karstu? ;)

  • Šoreiz bijām tikai divatā ar Andreju. Šoreiz gan uz, gan no pasākuma DEVOS.

  • Andulis

    Lieliski!
    Tad jau koptreniņš veiksmīgi noticis un ieskaitāms? Ansim gan galavārds.

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.