Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Ielūdz Ozolnieki

Skrējēju klubs „Ozolnieki” 3. aprīlī aicina visus – iesācējus, amatierus, profesionāļus un citus vidējo un garo distanču skriešanas cienītājus, kā arī ģimenes ar bērniem veselīgai un aktīvai laika pavadīšanai – uz pirmo šīs sezonas atklāto – starptautisko sacensību  „Ielūdz Ozolnieki” pirmo kārtu, kur būs iespēja startēt 2,2, piecu un 10 kilometru distancēs 12 vecuma grupās.

Sacensības būs arī labs treniņš visiem, kuri pieteikušies un gatavojas kādai no „Nordea Rīgas maratona” distancēm, tāpat tās kalpos kā laba sagatavošanās jaunajai skriešanas sezonai. Skriešanas seriālam „Ielūdz Ozolnieki” ir sešas kārtas – katru mēnesi pa vienai. Oktobrī notiks tradicionālais „Ozolnieku pusmaratons” un arī jau ierastie skrējieni, kuru uzvarētāji tiks sveikti atsevišķi, neatkarīgi no katrā kārtā uzrādītajiem rezultātiem. Savukārt no sešām „Ielūdz Ozolnieki” sacensību kārtām jāpiedalās vismaz četrās, lai varētu pretendēt uz iekļūšanu labāko sportistu trijniekā katrā vecuma grupā un saņemt balvu.

Tāpat ikviens interesents aicināts arī katru trešdienu pulksten 18.30 piebiedroties SK „Ozolnieki” skrējēju treniņiem Ozolnieku slēpotāju trasē pie vecās šautuves. Tur iespējams skriet distances no 700 metriem līdz 10 km, vadoties pēc vecuma grupām. Arī šo skrējienu sērija jeb „Ozolnieku apļi” tiek vērtēta pa grupām, un gada beigās tiks apbalvoti aktīvākie un labākie sportisti katrā no tām.

Interesenti informācijai par SK „Ozolnieki” aktivitātēm – sacensībām, to nolikumiem un rezultātiem un citiem jaunumiem pagaidām, kamēr klubam nav izveidota sava interneta mājas lapa, var sekot līdzi kluba profilam sociālajā tīklā draugiem.lv – http://www.draugiem.lv/SKOzolnieki, kur var http://www.skriesim.lv un Ozolnieku novada pašvaldības portālā http://www.ozolnieki.lv. Savukārt jautājumu vai dažādu neskaidrību gadījumā par SK „Ozolnieki” rīkotajām aktivitātēm var uzzināt, zvanot kluba vadītājam Jurim Bērziņam – 26086671.

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.