Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

24. marts 12:00

“Pārspēj sevi” 2 jūdžu skrējiens


Skriešanas seriāls:
Vieta: , ,
Notikums: ,
Distance:

Mājas lapa: “Pārspēj sevi” 2 jūdžu skrējiens

Jau vairāk nekā 15 gadus Uzvaras parkā divas reizes mēnesī tiek rīkots “Pārspēj sevi” 2 jūdžu (3,218km) skrējiens.

Šajā skrējienā, tāpat kā tā daudz garākajos radiniekos (6h skrējiens un 12h skrējiens), vissvarīgākais ir nevis uzstādīt konkrētu rezultātu vai noskriet distanci pirmajam (kas būtībā arī nav slikti), bet gan, esot pozitīvi noskaņotam, pārspēt pašam sevi un savu spēju iedomātās robežas, kā arī gluži vienkārši labi pavadīt laiku.  

Skrējiens notiek svētdienās plkst. 12.00 (dalībnieku numurus iespējams saņemt, sākot ar 11.30, pie slēpotāju namiņa vai tā iekšpusē).

Konkrētu grafiku 2019. gada skriešanas sezonai iespējams aplūkot šeit, būs arī noskrien.lv kalendārā. Sezonas grafiks publicēts arī skriesim.lv un lv.srichinmoyraces.org.

Pasākumam nav dalības maksas un nav nepieciešams iepriekš pieteikties. Pēc pasākuma visi dalībnieki ir aicināti uz nelielu “iestiprināšanos” ar dažādiem sāļiem un saldiem našķiem, ūdeni un, protams, siltu tēju aukstākā laikā.

Pavasara/vasaras/rudens sezonā (jeb laikā, kad nav sniega) skrējiens notiek Uzvaras parka slēpotāju trasē. Ziemas sezonā (jeb laikā, kad slēpotāju trasi klāj sniegs) skrējiens notiek pa alternatīvu trasi turpat Uzvaras parkā.

Diemžēl dušas pēc skrējiena nav pieejamas.





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
niklacis sekoju līdzi
Hiēna piedalās
Inta Amoliņa piedalās
MartinsF varbūt piedalās

Piedalās - 2

Varbūt piedalās - 1

Seko līdzi - 1

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.