Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

2. decembris 11:00

Koptreniņš Ķemeros


Vieta: , , , , , , , , , , , ,
Notikums: , ,
Distance: , ,

Mājas lapa: Koptreniņš Ķemeros

Hello!

Pagājušogad izdomāju sev skrējienu Ķemeros, kuru pabāzu zem Beat the Blerch maratona (pasākums, kas notiek ASV par godu Blerch’am), jo biju saņēmis attiecīgo neklātienes maratona paku un vajadzēja kaut kur kaut ko izskriet. Trase man patika, tāpēc šogad jāatkārto. Tad nu koptreniņš taku skriešanā rudenīgos apstākļos.

Kas ir Blerch?
http://theoatmeal.com/comics/running

Pagājušā gada skrējiena apraksts: https://zakisskrien.wordpress.com/2018/01/26/beat-the-blerch-02-12-17/

Zemāk informācija.

Ir divi apļi un līdz ar to trīs distances – mazais aplis (~9 km), lielais aplis (~18 km), mazais + lielais aplis (~27 km).

Lielais aplis ir pirmais un tas sākas Ķemeros pie parka, dodas cauri Ķemeriem, tad caur Antiņciemu uz Kaņiera putnu vērošanas torni, tālāk Lapmežciems, jūra, atpakaļ uz Ķemeriem un nokļūšana starta vietā.

Mazais aplis atkal iziet no starta vietas un dodas caur meža taku uz Kūdru, no kuras uz augšu uz Slokas ezeru, tad vēl dažas taciņas un atpakaļ uz starta vietu. Katru apli var par ~1km pagarināt, lai izskrietu cauri parkam, kas arī ir ļoti šarmants.

Es pats skriešu lielo apli un pēc tam mazo, savā mierīgajā tempā (~6:15 min/km). Tāpat arī plānoju dažas mazas pauzes, piemēram, putnu vērošanas torņos un pie jūras. Pagājušogad man tas aizņēma tieši 3 stundas. Protams, drīkst skriet jebkādā citā tempā.

Tāpat, ja ir vēlme tikai pēc lielā apļa, tad tā beigās varēs teikt “atā” un doties mājās, kā arī, ja tikai pēc mazā apļa, tad pievienoties brīdī, kad aizskrienam tajā (tas gan nozīmētu ierašanos uz 13:00). Paturu tiesības ar mani kopā finišējušajiem uzsaukt kūku (daļa no BtB koncepta).

Ja ir vēlme pievienoties, piesakies eventā FB, un tiekamies Ķemeros!





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
katarakt piedalās
Orsik piedalās
AngelLika21 piedalās

Piedalās - 3

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.