Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

28. septembris 08:45

BMW 41. Berlīnes maratons


Skriešanas seriāls:
Vieta: ,
Notikums: , , , ,
Distance:

Mājas lapa: BMW 41. Berlīnes maratons


Treniņu plāns maratonam:




    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
marcinsh piedalās
Maikijs piedalās
Aivars piedalās
tuurists piedalās
Čipsis piedalās
teicamnieks piedalās
ANSIS piedalās
gasha piedalās

Piedalās - 8

25 komentāri rakstam BMW 41. Berlīnes maratons

  • Aivars Aivars

    Laikam pirmais, kas būtu jāizdara ir naktsmāju rezervēšana. Šķiet, ka man varētu pietikt ar vienu nakti – no sestdienas uz svētdienu. Aviosatiksme ar Berlīni ir intensīva – aizlidot sestdienas rītā un atgriezties svētdienas vakarā problēmām nevajadzētu būt.
    Varētu mēs ar Berlīni saistītos jautājumus kādā SSV pārrunāt. Ar Maikiju mēs jau SSV-1 laikā dažus vārdus par to pārmijām.

  • Maikijs Maikijs

    Varbūt tuuristam ir kādas idejas par naktsmājām?Man personīgi pietiek ar gultas vietu,dušu,kur nomazgāties.Protams,ka būtu jau labi,ka tā naktsmītne atrastos tuvāk startam.
    Aivar,bet starts ir sestdien 8:45(sk.kalendārā)pirms tam vēl jāpaņem nummurs,jānoliek mantas.Cikos,tad Tu domā ielidot Berlīnē?

  • Maikijs Maikijs

    Aivar, piedod, es kļūdijos!!Starts taču svētdien un pēc finiša uz Rīgu, tai pašā vakarā.

  • Nu jā. Ierasties vajadzētu tomēr sestdien no rīta, lai var paspēt numuru izņemt, pretējā gadījumā tieši pirms skrējiena noteikti būs pamatīgais haoss. Maksimāli diviem cilvēkiem varu piedāvāt gultas vietu pie sevis. Man gan tas ir vēl jāsaskaņo ar sievu. :) Ja ir interese, lūgums atsūtīt privāto ziņu.

  • marcinsh marcinsh

    Numurs jāizņem sestdienā līdz 18:00.tātad,lai nebūtu stress,Berlīnē jau vajadzētu būt no rīta.kā būtu,ja mēs vairāki samestos apartmentu īrei?tam vajadzētu būt lētāk kā viesnīcai un tādās vietās ir virtuve kur rīkot pasta party

  • Aigars

    Pagaišgad mēs dzīvojam šajā viesnīcā Hotel Cityhostel Berlin
    Address Glinkastr. 5-7, Mitte
    Berlin, 10117
    Germany
    Ļoti tuvu startam ,no rīta mierīgi ar kājām var aiziet. No lidostas arī autobuss ļoti tuvu piebrauc šai viesnīcai, arī metro stacija turpat gandriz pie viesnīcas un var aizbraukt uz expo pēc numuriem. Cena pieņema , var ar brokastīm un var bez tām, bet brokastis ar labas.

  • marcinsh marcinsh

    Nu ko Maikij!Rezervējam?

  • marcinsh marcinsh

    Darīts!Ar Maikiju dzīvojam pie U-Kurfurstendamm pieturas.Ja kāds ir tuvumā,varam 27.tajā uzrīkot nelielu ies.koptreniņu.

  • guncha guncha

    Ak, Jūs laimīgie! Superīgākais maratons, kur esmu skrējis, jau sākot ar Expo, kur ir viss, par ko skrējējs var sapņot (ja paveicas var čības par limpenes cenu nopirkt, trase ideāla, publika fantastiska.
    p.s. pie tās City Hostel ir arī labs turku restorāniņš (tur var noorganizēt arī pasta party)

  • teicamnieks teicamnieks

    Hai Visiem !!! Novēlu visiem Berlīnē labu startu un, pats galvenais, smaidīgu finišu ! Lai izdodas pasākums ! Man pašam ar sagatavošanās posmu šim maratonam diezgan interesanti. Jau pirms mēneša, ka gribēju tā pavairāk uzskriet dabūju kaut ko līdzīgu bronhītam, tas atņēma nedēļu. Pēc tam liekas pārcentos ar slodzēm un rezultātā esmu iedzīvojies tādā traumā, ko sauc par kaula plēves iekaisumu. Esmu domājis izbraukt ar auto naktī uz cetrtdienu, tas nozīmē to, ka otrdien būs jāpieņem lēmums JĀ vai NĒ. Amatiera jociņi, tā es to saucu. Bet nu nekas, toties pieredze aug, gan treniņu ziņā, gan traumu ārstēšanā.

  • Aivars Aivars

    Teicamniek, saki “jā”! Izlasi vēlreiz, ko par šo maratonu saka guncha. Es no savas pieredzes varu teikt, ka uz viņa vērtējumu var droši paļauties – ja viņš saka, ka labs, tad droši var piedalīties. Tiesa, neesmu nolikumā kontrollaiku pārbaudījis, bet Tev taču nav svarīgi cik tur stundu ir atvēlēts, jo tāpat kaut lēnā solī atvēlētajā laikā līdz finišam aizčāposi. Un vēl jau sešas dienas var veseļoties…

  • Andulis

    Ja lēmums būs pozitīvs, tad ir svarīgi laikā nokļūt līdz… nujā, 17. jūnija štrāsei;) un savam starta koridoram. Man 2006. gadā tas neizdevās, startēju tuvāk beigu galam. Rezultātā, pirmos 10 kilometrus tā īsti, brīvi skriet nemaz nevarēja, visu laiku jāskatās, lai ar kādu nesadurtos. Tajā reizē tas it kā nebija svarīgi, PR labot netaisījos. Tomēr bija viens no iespaidiem, kas iedvesuši zināmu atturību pret pārāk masveidīgiem pasākumiem…

    Teicamniekam gan vajadzētu startā atrasties pirms skrējēju pamatmasas – tad citādi.

    No pozitīvās puses: serviss tiešām izcils. Vienīgā reize no visiem veiktajiem maratoniem, kur finišā ievēroju pat speciālu telti dalībniekiem-diabētiķiem. Iedūra pirkstā un uztaisīja ātro glikēmijas testu, kad tur iesēdos krēslā… :)

  • Aivars Aivars

    Expo gan te, Berline, ir iespaidiga gan izmeru gan precu izveles iespeju zina. Milzigajas platibas ari tas lielais cilveku skaits neliekas nomacoss. Bet tos 60 tukstosus rit no rita vares redzet, pareizak – apjaust visus kopa maratona starta…

  • guncha guncha

    Eurosport šogad nerāda šo burvīgo maratonu :(

  • guncha guncha

    Dennis Kimetto (KEN) Berlīnē uzstādījis jaunu pasaules rekordu 2:02:57 !!!

  • Andulis

    Laikam noskrienieši sākumā palīdzējuši tempu turēt? :)))

  • Aivars Aivars

    Khe.khe… centamies un darijam ko varejam.:) Cepiens te sodien ka vasara, bet rits bija tads, ka zobi klab!:)

  • Maikijs Maikijs

    Jā,zināmā mērā šis bija intervālu skrējiens 42 km garumā.Atņēma enerģiju.

  • sm72 sm72

    Sliktā ziņa- ja esi bijis Berlīnes maratona Expo, tad citu maratonu Expo sagādā vilšanos;(

  • Andulis

    Ir varianti.. Man pēc Berlīnes citas Expo šķita patīkami nelielas un vienā dienā aptveramas :)

  • marcinsh marcinsh

    Berlīnē ir īsts turku kebabs :)

  • marcinsh marcinsh

    Vairs nav. Ar Aivaru un Maikiju apēdām

  • Aivars Aivars

    Labi nosvinejam! Tacu par pasaules rekordu saskandinat piemirsam. Mums pasiem savi rekordi.:)

  • teicamnieks teicamnieks

    Jā, lielisks pasākums ! Berlīnes maratons , kurš man devītais, bija mans grūtākais un sāpīgākais. Noklibot 42km ar sāpošu pēdu nav nekas patīkams un , iespējams, ļoti muļkīgs lēmums no mans puses. Taču ļoti gribējās to medaļu. Tagad kājai ir stipra tūska un es nezinu kā tas viss beigsies. Laiks rādīs.
    Liels paldies Turistam par pasta party pie sevis Berlīnē ! Bija ļoti patīkami patērzēt par sportu un viss kaut ko. Apsveicu Tevi,Helmut, ar pievienošanos maratonistu pulciņam. Liekas jāsveic arī Ansis ! Ja vēl kādam pirmais, tad arī sveicu !!! Lai vienmēr atrodas laiks treniņiem !!!

  • O pievienojos apsveikumiem un paldies ar apsveikumu! :)

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.