Biedriem

Komanda piedalās

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

No permission to create posts
Topic RSS
Valmieras maratona atskaņas – vai kā realizēt dāvanu karti (KLUBA PASĀKUMS)
14/03/2011
11:28
ro
Salgale
Zinātājs
Members
Forum Posts: 333
Member Since:
30/09/2009
Offline

Ļoti ļoti patika!!!! Paldies visiem, kas to noorganizēja, mani atveda un aizveda :). Pieveicu neplānoti daudz, 22km, paldies tiem, kas skrēja ar mani kopā :). Emocionāls pacēlums šodien, nekas nesāp, lai gan vakar biju krietni piedzīta kalniņos, likās arī, ka pavilks uz angīnu, jo skrēju pliku kaklu pirmoreiz šogad un vaļā jaku, kā arī vakar jutos krietni nogurusi, šodien ir ļoti ok un esmu priecīga :). Tagad esmu emocionāli gatava sezonai un treniņplāna sastādīšanai, paldies jums ;)!

14/03/2011
12:05
Aivars703
Aivars703
Rīga
Speciālists
Members
Forum Posts: 828
Member Since:
19/05/2009
Offline

Pasākums izdevās par visiem 100%. Man liekas, nebija neviena skrējēja, kam nebija kompānijas skrējiena laikā. Man izdevās izpildīt visus uzstādītos mērķus, kurus izdomāju skrējiena laikā - pierunāju OreMan noskriet 4.apli, noskriet ar ātrumu 6 min/km, un beidzamais, kad ieraudzīju Muižiņu - noskriet zem 3 stundām. Ceturtais aplis pat skrējās vieglāk nekā trešais.

Prieks, ka mūsu klubā ir tik daudz līdzatkarīgo (it īpaši prieks par smukajām meitenēm). Galds klāts bija tik bagātīgi (kaut kā neticās ka tas viss par dāvanu kartēm vien), ka pat nepārdzīvoju tukšo ledusskapi vakarā mājās.

Nu ko, pavasara koptreniņš bija, tagad jādomā par vasaras kopāsanākšanu.

14/03/2011
13:27
sm72
sm72
Rīga
Admin
Forum Posts: 1986
Member Since:
19/05/2009
Offline

Aivars703 said:

Galds klāts bija tik bagātīgi (kaut kā neticās ka tas viss par dāvanu kartēm vien), ka pat nepārdzīvoju tukšo ledusskapi vakarā mājās.

Es arī biju par visu un arī par garšīgi un bagātīgi klāto galdu patīkami pārsteigts. Drošības pēc gāju pārjautāt, vai tiešām mēs vēl neesam ko parādā. Viesmīlīgā galda klājēja teica, ka viss ir kārtībā.

 

Es gan savā profesionālajā marasmā savā prātā izvirzīju versiju, ka mums jāsaka arī liels paldies iepriekšējās dienas lielajam banketam (joks):D Cita izskaidrojuma man nebija:)

 

No otras puses varbūt tiešām Rīgas cenas tik ļoti atšķiras no lauku cenām?

 

Jebkurā gadījumā gribu pateikt paldies par jauko pasākumu visiem "līdzatkarīgajiem" un arī Lido tūrisma un atpūtas kompleksam par ļoti labo uzņemšanu.

 

p.s. Aizmirsu pateikties arī tam, kurš arī tas nebūtu, kurš noorganizēja tik labus klimatiskos apstākļus:)

14/03/2011
14:29
Didzis
Didzis
Valmiera
Eksperts
Members
Forum Posts: 1225
Member Since:
14/09/2009
Offline

Tiešām viss bij kolosāli,nav ne ko pielikt - ne atņemt . Bet nu par galdu vispār zināma izbrīna.Beigās pat piegāju pie SIGŅA un sm72 pārjautādams,ka tik neēsam parādā.Visiem ,visiem LIELIE PALDIESI par kopējo saskriešanos,satusēšanos.ĪPAŠIE PALDIESI PROTAMS - AIVARAM 703,par īpaši man sarūpēto dāvanu,kuras dēļ kļuvu bezmaz vai par fotomodeli.Visi gribētāji tikuši pie lojalitātes kartēm,tāpat SIGNIS bij sarūpējis jaunu nozīmīšu partiju.Patīkami bij satikt mūsu jaukās meitenes,ieraugot arī jaunus censoņus.Žēl gan,ka tik īss bij tas laimes brīdis.Un,kad kautkas līdzīgs varētu notikt ? Nākamreiz varbūt varētu padomāt par kadām idenfikācijas kartiņām - nozīmītēm,jo grūti citam citu atpazīt pēc nikiem,vārdiem.Atkārtošos - "KOPTRENIŅIEM ,VIESTRENIŅIEM - IR SPĒKS !"(sm72)

14/03/2011
15:25
Vizbuliite
Vizbuliite
Zinātājs
Members
Forum Posts: 118
Member Since:
04/07/2010
Offline

Paldies par jauko koptreniņu gan organizatoriem, gan līdzās skrējējiem. Bija jauki pabūt kopā ar cilvēkiem, kurus vieno kopīgas intereses un mērķi.

Laika apstākļi bija fantastiski, trase - lieliska!  Pēc skrējiena - patīkams nogurums. Labs sezonas sākums tiem, kuri ziemā mazliet paslinkojuši :)

14/03/2011
15:39
Aigars
Aigars
Zinātājs
Members
Forum Posts: 173
Member Since:
23/01/2011
Offline

Izskatās, ka jums ir tīri lustīgi gājis.)) Jāmēģina arī varbūt man kādreiz izrauties. Kā jau Didzis teica - šādos pasākumos ir spēks. Par to daļēji jau liecina kopējā svētdien uztītā kilometrāža, ja salīdzina uz pārējo dienu fona. Super! :))

P.S. Bet nu, bildes ir kriminālas!:D Itkā tas nenotiktu tepat Vidzemē bet kautkur aiz polārā loka ...

Ja esi atradis kaut ko tādu, kas veidots no tīras vielas, laiks to nesabojās. /Paulu Koelju/
15/03/2011
08:55
Inga
Rīga, Dzirciems
Zinātājs
Members
Forum Posts: 52
Member Since:
07/08/2009
Offline

Pasākums pilns ar pozitīvam emocijām. Paldies visiem, kas atbrauca, piedalījās, saorganizēja visus mūs lieliskajā koptrenniņā. Patīkami skriet kopā ar cilvēkiem, kurus vieno kopīgi mērķi, saprot viens otru no pusvārda un saprot vispār par ko runā. :)  Ļoti patika trase - nekas nebija par daudz, un ne par maz. Kalniņi bija tieši tik cik tiem bija jābūt - īpaši atmiņā stāvākais kalns un garais lēzenais. (patīkamāks gan tas stāvais ). Paldies kopā skrējējiem, kas padarīja skriešanu vēl patīkamāku - pirmajā aplī Laumiic un Lady di, vēlāk arī pievienojās Edgars (Liepāja), kas līdzēja noskriet trīs apļus. Plāns izpildīts, braucot bija doma noskriet no 10 - 20km. :)  Paldies Laumiic par izveidoto dzeršanas punktu katra apļa sākumā. Un viss beidzot īpaši saulainajiem laikapstākļiem - šķiet tie bija pasūtīti tieši uz koptrenniņa dienu. :)

No permission to create posts