Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Piedalies maratonā kopā ar LITOZIN®
06/05/2011
08:26
Signis
Signis
Affoltern am Albis
Admin
Members
Forum Posts: 1718
Member Since:
22/04/2009
Offline

http://twitpic.com/4tl3lv

Interesanta akcija skrējēju vecākiem un vecvecākiem. Ja nu kāds piesakās, padodat ziņu.

"Lai veicinātu veselīgu dzīvesveidu un kustību prieku senioru un osteoartrīta slimnieku vidū, dabas produkts ar iekaisumu mazinošu iedarbību Litozin® aicina aktīvos un sportiskos seniorus pieteikties Litozin® komandai, lai piedalītos veselības skrējienos, maratonos un nūjošanas pasākumos Latvijā. Pirmais no pasākumiem būs Nordea Rīga maratons, kurā Litozin® veidos senioru komandu.

“Mūsu mērķis ir aicināt cilvēkus, kurus moka locītavu sāpes, it īpaši seniorus, pievērsties aktīvam dzīves veidam, jo kustības, veselīgs uzturs un pozitīvas domas palīdz mums būt možiem, veselīgiem un optimistiski noskaņotiem. Tādēļ aicinām visus aktīvos seniorus izmantot izdevību un pieteikties Litozin® komandā. Skriešana ir lieliska iespēja, kā ļauties kustību priekam un lieliski pavadīt laiku svaigā gaisā pašā pavasara plaukumā kopā ar daudziem līdzīgi domājošiem entuziastiem,” aicina Litozin® oficiālā pārstāvja Latvijā SIA “Liger Farmaceitiskais mārketings” direktore dr. Sanita Andrejeva.

Litozin® komandas dalībnieki iegūs apmaksātu dalību Nordea Rīgas maratonā 5 km distancē, Litozin® iepazīšanās produktus locītavu veselībai gatavojoties maratonam, kā arī iespēju lietot produktus pusgada kursam pēc maratona norises. Interesentiem būs arī iespēja piedalīties Litozin® reklāmas un publicitātes aktivitātēs.

Ja cilvēks cieš no locītavu sāpēm, vairumā gadījumu ir vainojams osteoartrīts – viena no biežāk sastopamajām skrimšļu un locītavu slimībām. Latvijā ir ap 300 tūkstošiem osteoartrīta pacientu, riska grupā ir cilvēki vecumā no 50 gadiem, jo īpaši sievietes, kā arī cilvēki ar lieko svaru. Osteoartrīta terapijā svarīga loma ir ne vien medikamentiem un uztura bagātinātājiem, ko nozīmē ārsts, bet arī kustību terapijai, fizikālās medicīnas metodēm, pareizai locītavu slodzes un atpūtas maiņai, un noteiktai uztura principu ievērošanai.

“Mūsu akcija ir vērsta uz to, lai cilvēki sirmā vecumā un ar locītavu sāpēm var novērtēt kustību pozitīvo ietekmi uz veselību. Mūsuprāt, 5 km distance ir pieveicama arī senioriem, tādēļ ceram uz cilvēku aktivitāti, piesakoties komandai. Ar šo akciju vēlamies parādīt, ka locītavu veselību var uzlabot ar mērenu fizisku slodzi un dabas vielu preparātu palīdzību,” aicinot pieteikties komandai seniorus, stāsta S. Andrejeva Litozin® pārstāve Latvijā.

Interesenti var pieteikties, rakstot e-pastu uz litozin@liger.lv vai sūtot savu pieteikumu līdz 13. maijam uz adresi Ūdens iela 12-21, Rīga, LV- 1007. Lūgums pieteikumā norādīt arī vecumu."