Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Stipro Skrējiens Izaicina jau ceturto reizi, 4.maijā, Cinevillā!
31/01/2012
10:10
Līga
Guest
Guests

STIPRO SKRĒJIENS IZAICINA

 

2012.gada 4.maijā kinopilsētā Cinevilla notiks jau ceturtais STIPRO SKRĒJIENS. Šis ir pasākums visiem, kuri nebaidās mest sev izaicinājumu un pierādīt savu spēku un izturību.

 Kopš pagājušā gada par labu tradīciju kļuva Stipro Skrējienu rīkot 4.maijā. Devīze “PAR STIPRU LATVIJU” aicina ne tikai pārbaudīt savu varēšanu, bet arī pietiekami netradicionālā veidā atzīmēt Latvijas Neatkarības atjaunošanas kārtējo gadadienu.

Organizatori sola aptuveni 6 km garajā trasē izvietot vairāk kā 30 dabīgus un mākslīgi veidotus šķēršļus. Salīdzinot ar 2011.gadu, trases plānojumā tiks veiktas izmaiņas. Dalībniekus gaida gan jau zināmi pārbaudījumi, gan pilnīgi jauni šķēršļi. To izveidē ir ņemta vērā iepriekšējo gadu pieredze.

Rīkotāji no 30. janvāra aicina pieteikties skrējiena dalībniekus no 18 gadiem gan vīriešu, gan sieviešu ieskaitē. Īpaša dalībnieku grupa tiek veidota komandām, kuras var veidot darba kolektīvs vai draugu kopa.

2011. gadā skrējienā piedalījās 1625 dalībnieki, un organizatori cer dalībnieku vidū ieraudzīt ne tikai jau pazīstamas sejas, bet arī jaunus skrējējus, kuri iepriekšējos gados šaubījās par savu varēšanu.

Stiprākie Latvijas iedzīvotāji pulcējas 4.maijā Cinevillā un viņus atbalsta Betsafe, Sportland un Gandrs. Sīkāka informācija http://www.parstipru.lv

 

Informāciju sagatavoja biedrība „Par Stipru Latviju”

Juris Kokainis un Līga Abakuka

Mob. tel. 26431300

Mob.tel: 29692099

juris.kokainis@sacensibas.lv

liga.abakuka@inbox.lv

http://www.parstipru.lv.