Biedriem

VSK Noskrien twitter
VSK Noskrien Facebook profils

Garmin Forerunner 910XT HRM
Labākais risinājums triatlonistiem.
LVL 235.00

High5 4:1 Energy Source 1.6kg
Augstas koncentrācijas ogļhidrātu un proteīna dzēriens maksimālai enerģijai un spēkam. Viegls, ne pārāk salds. Sporta uzturs.
LVL 32.99

HYDRATE & PERFORM SENSITIVE

Šis izotoniskais dzēriens tika izstrādāta sadarbībā ar Francijas riteņbraukšanas federāciju un ir paredzēts, lai apmierinātu sportistus ar jutīgu kuņģi, vienlaikus maksimāli palielinot veiktspēju.
LVL 7.30

VSK Noskrien komanda pirms Nordea Rīgas maratona bildējas 7:45 pie Lielā Kristapa krastmalā.

Forums

Advanced Search:

— Forum Scope —

— Match —

— Forum Options —

Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Kopīga rīta rosme 15.02.2012. Liepājā
04/02/2012
19:53

Vai kāds no Liepājniekiem nevēlas sastādīt kompāniju rīta rosmē? Man atkal ikgadējais teātris:)

04/02/2012
20:02
Didzis

sm72 rakstīja:

Vai kāds no Liepājniekiem nevēlas sastādīt kompāniju rīta rosmē? Man atkal ikgadējais teātris:)

Mīlnieku svētki atgriežas Liepājā ?

04/02/2012
20:08

Didzis rakstīja:

sm72 rakstīja:

Mīlnieku svētki atgriežas Liepājā ?

Jā Didzi, šogad Liepājas teātris ir "izpogājis" Valmieras teātri:)

Kaut gan pagājušā gada koptreniņš ar Didzi Valmierā ap -25 grādu temperatūrā un gardo Stoka picu ir labā atmiņā!

04/02/2012
20:52

ja nekas uz to laiku nemainīsies (ir mazliet saspringts darbu/nedarbu grafiks), tad noteikti uz kādu laiciņu pievienošos

Karstums mūs nenogalina, tas padara mūs stiprākus un … vieglākus :)
04/02/2012
22:52

Super! Kā reiz varēšu Tev sm72 atdot brilles.

Forum Timezone: Europe/Riga

Most Users Ever Online: 120

Currently Online: Dokken, Agy
11 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)