Biedriem

VSK Noskrien twitter
VSK Noskrien Facebook profils

High5 IsoGel
Augstas koncentrācijas izotoniskā (sajaukta jau ar ūdeni) ogļhidrātu želeja lietošanai slodzes laikā, satur svarīgākos elektrolītus. Sporta uzturs.
LVL 1.29

Garmin Forerunner 910XT HRM
Labākais risinājums triatlonistiem.
LVL 235.00

Hydrate & Perform dzērieni

Izotonisks dzēriens ar divkāršu iedarbību, kas satur ogļhidrātus un nātriju. Nodrošina nepieciešamā šķidruma daudzuma atjaunošanu ķermenī, kā arī izcilu enerģijas pieplūdumu. Zinātniskie pētījumi pierāda, ka Hydrate & Perform sastāvs uzlabo sniegumu par 19%.
LVL 1.10

VSK Noskrien komanda pirms Nordea Rīgas maratona bildējas 7:45 pie Lielā Kristapa krastmalā.

Forums

Advanced Search:

— Forum Scope —

— Match —

— Forum Options —

Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Florences maratons 2010
30/11/2010
15:11
Didzis
41 Quote

Piekrītu,ka vienādu skrējienu nemēdz būt VISPĀR,bet uz to brīdi – aprilī,Kampars teica,ka tas bijis vieglākais maratons,bet pēc FLORENCES ŠIS ! Mošķi, – karstums MŪS  nenogalina,bet aukstums ? A varbūt TEV vēl KARSTUMS ?

30/11/2010
21:40

Didzi, Tu piemirsi, ka Kampars pa vidam vēl skrēja iekš Valmieras … tas ka VSK maratonisti, un tie, kas grib par tādiem kļūt gatavojas tai lietai savlaicīgi – Ozolnieku "izklaides" gan vasarā, gan ziemā ir gana ekstremālas ;) bet par mani nesatraucies, jo es šo gadu iesāku ar ne mazāk ekstremālu pasākumu … tā kā mani grūti iebaidīt ar ne pārāk komfortabliem apstākļiem – mēs pa visu vētru kopā ar  edGaru augustā skrējām – tas nekas, ka lidoja zari … mazi un lieli :D

Karstums mūs nenogalina, tas padara mūs stiprākus un … vieglākus :)
02/12/2010
11:57
Renārs
43 Quote

Neliels ieskats par piedzīvojumu Florencē – http://renchix.blogspot.com/20…..atons.html

02/12/2010
13:19
Didzis
44 Quote

Jauks apraksts,var ielūkoties arī citos – ne mazāk feinos rakstiņos.

Forum Timezone: Europe/Riga

Most Users Ever Online: 120

Currently Online: Oblomoff, eees
9 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
2 Guest(s)