Biedriem

VSK Noskrien twitter
VSK Noskrien Facebook profils

High5 Energy Source 2.2kg
Augstas koncentrācijas ogļhidrātu dzēriens maksimālai enerģijai. Viegls, ne pārāk salds. Sporta uzturs.
LVL 24.99

Garmin Forerunner 910XT HRM
Labākais risinājums triatlonistiem.
LVL 235.00

Hydrate & Perform Pulveris

Izotonisks dzēriens, kas satur nātriju un ogļhidrātus. Sportistiem un sportistēm veicina nepieciešamā škidruma uzņemšanu organismā, ka arī nodrošina mikroelementus un enerģiju daudzumu.
LVL 7.30

VSK Noskrien komanda pirms Nordea Rīgas maratona bildējas 7:45 pie Lielā Kristapa krastmalā.

Forums

Advanced Search:

— Forum Scope —

— Match —

— Forum Options —

Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Marakešas maratons 2011
17/01/2011
09:52

Pleguritc, apsveicu ar šo nodomu! Tas nozīmē, ka Signim būs jālūko LIELĀKA karte, kurā varēs iezīmēt jaunu "iekaroto" valsti. :)
(Pareizāk varbūt "noskrieto"?)

17/01/2011
13:34

Paldies par apsveikumu!

Veel jau jaatiek lidz turieneem un jaapieregjistreejas.

Pirms tam nezinaju, ka taada karte pastaav. Uzzinu ko jaunu, ik katru dienu :)

Tad sanaak, lai buutu kartee atziimeeta valsts, ir jaanoskrien zem VSK Noskrien vaarda?

Cik atminos, tad sm72 skreejis Egiptee, Krievijaa. Arii Belgijaa, un tur skreejushi vairaaki muuseejie.

Moshkjis ASV skreejis. Vai tik kaads nebija Amsterdamaa skreejis arii?

man ar statistiku ne visai, es tik skrienu :)

17/01/2011
14:09

skriets ir daudz, katram jau te savas kartes …

Karstums mūs nenogalina, tas padara mūs stiprākus un … vieglākus :)
17/01/2011
18:06

pleguritc said:

Moshkjis ASV skreejis. Vai tik kaads nebija Amsterdamaa skreejis arii?

Pareizi, Mošķis taču mums ir "amerikānis", un Tu pats jau arī! :)

Bija, bija Amsterdamā noskriets – aizvadītajā rudenī Kristaps to izdarījis, bet pusmaratonu, kā izrādās, tur pieveikusi Anna. Gadu iepriekš ļoti naski tur joza Kampars.

Nezinu, kā īsti ir ar skriešanu "zem VSK Noskrien vārda" vai zem citiem vārdiem. Ja uz to skatītos pielaidīgi, tad jau es arī varētu palīdzēt vēl dažas valstis padarīt sarkanas. :) Tajās skrēju pirms reģistrēšanās VSK Noskrien.

17/01/2011
19:58
Signis

Tā karte jātaisa savādākā stilā, jo patriez tas ir baigais roku darbs un attiecīgi vāji papildināts.

31/01/2011
16:37
Didzis

plēgurīc dažas rindeles man atrakstījis -ieskrējis zem 3:35,gājis interesanti ,laika apstākļi ideāli,centīšoties uzrakstīt rakstiņu,GAIDĪSIM. Bet nu man jau aizrunāta tikšanās PRĀGĀ.

Forum Timezone: Europe/Riga

Most Users Ever Online: 120

Currently Online:
8 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)