Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
tātad Viļņa
13/08/2009
08:06
teicamnieks
teicamnieks
Jūrmala
Zinātājs
Members
Forum Posts: 74
Member Since:
10/08/2009
Offline

Paldies par jautrajiem komentiem. Par nārām parunāsim, kad uzorganizēsies kāds vsk kopigais skrējiens ar pirti beigās. Ir ienākusi neoficiāla info, ka Tallinā medaļu nav. Paliksim pie Viļņas. Ar dēlu mums veseliga sacensiba par medaļu daudzumu, viņš tās pelna karatē sacensibās. Rihards jau saka, ka isti godigi nav, jo es saņemu kaut vai beidzamais, bet viņam jāiekļūst trijniekā.

13/08/2009
08:45
sm72
sm72
Rīga
Admin
Forum Posts: 1986
Member Since:
19/05/2009
Offline

Teicamniek, pastāv jau arī iespēja tagad par draudzīgām cenām arī tapetes nopirkt, ko līmēt uz sienām medaļu vietā:D

13/08/2009
11:22
Mošķis
Mošķis
Liepāja
Admin
Forum Posts: 2091
Member Since:
22/04/2009
Offline

a kāpēc Viļņa? Man jau interesantāk liekas tieši Tallinna, ja jau neesi agrāk skrējis. Es, piemēram, esmu skrējis Berlīnes maratonu. Rezultāta uzlabošanas vajadzībām brauktu uz turieni. Bet ja būtu iespēja izvēlēties, brauktu uz kādu citu, kur apstākļi ir daudz maz līdzvērtīgi  - vai vienkārši neesmu bijis agrāk :)

Lai tad nu dēls noskrien to maratonu un tad redzēsim, kas ir kas, un kur tie vēži dzīvo.

Pie viena, medaļas ar dažādas mēdz būt - citas ir tādas, kur par katru centimetru, gramu, sekundes simtdaļu vai kādu citu mērvienību jācīnās. Bet ir tādas, kas tiek iedotas, jo tā ir piemiņa par lielu dzīves pasākumu .... paskaties uz medāli par SF maratonu - un zini, ka esi to pelnījis, jo tie kalniņi nav tevi piebeiguši. Bet medaļas/kausus dod arī šādos pasākumos.

Kā teica mums visiem labi zināmais  olimpietis - kas nekaiš viņam - paņem, paceļ 6 reizes un ir medaļa kabatā, bet maratonistam jāskrien pāri par 2 stundām lai tiktu pie tādas. Tikai tas, kas to dara ikdienā zina, cik daudz darba nepieciešams, lai tiktu pie panākuma. Vienalga, ko dari, vai tas karate vai maratons ... vai burāšana

Karstums mūs nenogalina, tas padara mūs stiprākus un … vieglākus :)