Please consider registering
guest

Sveiki NOSKRIENIEŠI!
Manī ir nepārvarama vēlme skriet kā tempa turētājam TET RIGA MARATONā.
vai tas ir iespējams tikt starp oficiālajiem NOSKRIEN.LV tempa turētājiem ?
maratonu jau esmu skrējis 4 gadus pēc kārtas katru reizi uzlabojot rezūltātu (PB 3:23), bet šoreiz gribu palīdzēt citiem, gatavs uz 3:45-4:15 lai izbaudītu un max pozitīvi pavadītu laiku.
Kādi ir varianti realizēt šo ieceri?
17:30
21/06/2011

GintsB said
Sveiki NOSKRIENIEŠI!
vai tas ir iespējams tikt starp oficiālajiem NOSKRIEN.LV tempa turētājiem ?maratonu jau esmu skrējis 4 gadus pēc kārtas katru reizi uzlabojot rezūltātu (PB 3:23), bet šoreiz gribu palīdzēt citiem, gatavs uz 3:45-4:15 lai izbaudītu un max pozitīvi pavadītu laiku.
Vajag varēt 3:00, tad ir labas cerības vismaz tikt par rezervistu.
GintsB said
Sveiki NOSKRIENIEŠI!
vai tas ir iespējams tikt starp oficiālajiem NOSKRIEN.LV tempa turētājiem ?maratonu jau esmu skrējis 4 gadus pēc kārtas katru reizi uzlabojot rezūltātu (PB 3:23), bet šoreiz gribu palīdzēt citiem, gatavs uz 3:45-4:15 lai izbaudītu un max pozitīvi pavadītu laiku.
Šos tempus var izskriet pārāk daudz skrējēju. Rezervistu rinda arī ir gara. Pat uz 3:15 tikt ir pagrūti.
Bet kā Lielkuilis jau teica, tad uz 3:00 tikt ir vislielākās cerības.... par rezervistu.
spriežot pēc pagājušā gada, cik atradu, tad bija šādi : http://tetrigasmaratons.lv/lv/jaunumi/652-so-svetdien-skrienam-ar-sportland-tempa-turetajiem
1. grupa skries 4h30min maratona un 2h15min pusmaratona tempā, kas vidēji būs ap 6:25min/km.
2. grupa skries 4h maratona un 2h pusmaratona tempā, kas vidēji būs ap 5:40min/km.
3. grupa skries 3h30min maratona un 1h45min pusmaratona tempā, kas vidēji būs ap 5:00min/km.
4. grupa skries 3h maratona un 1h30min pusmaratona tempā, kas vidēji būs ap 4:15min/km.
09:42

22/04/2009

Vajag uz Viļņas maratonu. Gan maratonam, gan pusmaratonam. Uzraksti uz signis@noskrien.lv