Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

No permission to create posts
Topic RSS
Zinātnieki - nogurums ir tikai galvā
25/07/2011
17:11
Lappo
Lappo
Interesents
Members
Forum Posts: 33
Member Since:
30/06/2011
Offline

Ja regulāri un plānveidīgi gatavojies augstākiem rezultātiem pēc nopietnas treniņprogrammas, tad pārsvarā šie slinkumi ir jāpieveic un tomēr jāizpilda plānotais. Protams, sliktas pašsajūtas gadījumā jāveic lielākas vai mazākas korekcijas slodzē un jāpieskaņo to situācijai. Robežā jājūt pašam, vai treniņā vienkārši grūtāk piespiesties un slinkums, vai arī tiešām ir brīdis, kad organismam un veselībai noderīgāk ir slodzi jūtami samazināt. Ja ikdienas treniņos sāksi dot sev lielas atlaides, par augstiem rezultātiem diezgan droši vari aizmirst. Bet, lai varētu turēt lielas slodzes, vispirms jāsavāc bāze un kāds laiks jāpavada organismu radinot pie slodzēm pakāpeniski.

Ja skrien vienkārši šad tad prieka pēc un uz nopietniem rezultātiem netēmē, tad gan var droši vadīties no vēlmēm - gribu skrienu, gribu neskrienu. Tad galvenais ir vienkārši kustēties un neiesūnot. ;)

18/08/2011
20:58
druupijs
druupijs
uz skrieshanas takas
Speciālists
Members
Forum Posts: 778
Member Since:
21/10/2009
Offline

Manuprāt daudzkas atkarīgs no tā, cik bieži ir ''shad un tad'' un kādi skaitās augstāki rezultāti ... Protams, ja reizi mēnesī vai vēl retāk paskrien , tad švaki būs ar tiem augstākiem rezultātiem, bet ja pilnīgi netreneejies cilvēks sāks ar kaut vai reizi nedeeljaa skreejienu, tad arī augstāki rezultāti būs nekā pirms tam :D un to tikai 1 reizi nedeeljaa saakumaa varees nesaukt par slinkumu, bet par organisma pieradinaashanu pie skriehsanas ;)

Slinkie noskrien ātrāk ;)
No permission to create posts