Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

No permission to create posts
Topic RSS
Nida - Ainaži [2014]
04/08/2014
11:38
Artūrs Ketlers
Artūrs Ketlers
Ogre
Zinātājs
Members
Forum Posts: 124
Member Since:
03/04/2012
Offline

Diemžēl jāsaka, ka atceļu šo līdz nākamajam gadam. Pagaidām nav īsti sanācis tā kārtīgāk paskriet. Pāris km dienā man noteikti nepalīdzetu noskriet šo garo gabalu. Mēģināt jau es protams varētu, bet zinu, ka tas parāk labi nebeigtos.
Paldies tiem, kas vēlējās atbalstīt :) ... būs vien jāpagaida līdz nākamajam gadam. Un, iespējams, atsaucība ari būs lielāka.

25/06/2015
13:47
Artūrs Ketlers
Artūrs Ketlers
Ogre
Zinātājs
Members
Forum Posts: 124
Member Since:
03/04/2012
Offline

Pienācis laiks gada lielākajam treniņam (565 km). Par šo trako ideju nebūt nebiju aizmirsis. Tad nu laiks būtu to īstenot. Šogad jau esmu ticis tālāk nekā pērn, bet ir vēl daudz mazu lietiņu, kas jāpaspēj izdarīt līdz plānotajam startam 12. jūlijā (treniņš līdz pat 21. jūlijam, neatkarīgi no pieveiktās distances)

  • Esmu sponsoru meklējumos (~0.20 € uz km);
  • Ventspilī prasās pēc naktsmītnēm (jeb precīzāk pēc piekļuves pie elektrības visiem tiem gadžetiem);
  • Būtu vēlams arī kāds papildus PowerBank & kāda GPS ierīce, lai varētu tīri visu distanci nomērīt un vēlāk par to pastāstīt iespēju robežās;
  • Kompānija kādā no dienām;
  • Varbūt kādam aizķēries GoPro kaut kur? Tas tīri mūsu pašu izklaidēm un, protams, kādam jaukam noslēguma video.

Šogad man būs atbalsta komanda, tā kā visas manas mantas no punkta A uz punktu B katru dienu tiks nogādātas. Kā arī svara kontrolēšana, problēmu uzklausīšana, motivēšana, izklaidēšana, barošana un visas parējās jautrās lietas.

Droši rakstam šeit vai man privāti (PM / Facebook) par visām minētajām lietām un visu pārējo.

P.S. Var pievienoties arī saucamajā atbalsta komandā. Viņiem būs pašiem savs maršruts (ar velo, kas tiks publicēts nedaudz vēlāk), tātad arī pavisam citas lietas, ko apskatīt. Var pievienoties arī kādā konkrētā posmā. Ja tas tiešām interesē, droši var rakstīt, visu izdomāsim, laiks vēl ir.

Maršrutu un visas citas lietas varēs apskatīt šeit!

29/06/2015
21:17
Artūrs Ketlers
Artūrs Ketlers
Ogre
Zinātājs
Members
Forum Posts: 124
Member Since:
03/04/2012
Offline

Kāpēc es to gribu darīt?
Sapnis. Iespēja izklaidēties. Sāpes. Izaicinājums. Mocības. Prieks un laime. Bet kāpēc to vajag? Nav vienkāršas atbildes uz šo jautājumu. Gribu pierādīt sev, ka viss ir iespējams! Nedrīkst jau laikam teikt: "Gribu un viss", bet pamatā tā tas arī ir. Kā saka "90% ir galvā, pārējie 10 arī tur pat" (nav precīzi, autoru arī nezināšu, bet doma skaidra). Ar galvu man viss kārtībā (pagaidām). Es zinu, ka būs sāpīgi. Zinu, ka būs grūti. Esmu tam gatavs, bet cenšos par to tik ļoti nedomāt, lai nenobītos no šī izaicinājuma.

Neesmu no tiem, kas padodas un apstājas pusceļā pie pirmajām grūtībām. Ja esmu apņēmies sākt, tad līdz galam. Protams, arī netaisos pārspīlēt, veselība pirmajā vietā, bet tieši tāpēc man sekos saprāta balss (pat vairākas), kas pateiks priekšā, kad ir laiks beigt, ja būs nepieciešams.

Nedrīkst arī aizmirst, ka tas būs brīnumains ceļojums. Jūra, smiltis, meži un krūmi, pļavas, laivas, gliemežvāki un visādi citādi labumi. Kuram gan negribās būt tuvāk dabai ik dienas. Latvija ir tik skaista. Un gribu redzēt un iepazīt to vēl mazlietiņ vairāk.

  • Maršruts: IR
  • Atbalsta komanda: IR
  • Naktsmītnes: IR
  • PowerBank: IR (bet vēl kāds būtu vajadzīgs)

Pats galvenais šim "Mazajam projektiņam | Lielajam izaicinājumam" jau ir. Atliek tikai tāds sīkums kā finansiālā puse. Katram ir iespēja iegādāties savu/s km (0.20 € / km) un tādējādi izpalīdzot man piepildīt šo sapni. Tad jau arī skrienot veltīšu kilometrus konkrētiem cilvēkiem. (Par to jau rakstam privāti tad.)

Atbalsti arī skrienot: Endomondo Challenge

29/06/2015
21:35
edGars
Liepāja
Zinātājs
Members
Forum Posts: 587
Member Since:
18/05/2009
Offline

Grūti kaut ko komentēt, ja nu vienīgi to, ko in man teica reiz Pēdējās nakts sapnī izbaudi

vislabāk rezultātu uzlabo treniņi
05/07/2015
15:51
Artūrs Ketlers
Artūrs Ketlers
Ogre
Zinātājs
Members
Forum Posts: 124
Member Since:
03/04/2012
Offline

Pēdējā nedēļa vien palikusi. Norit pēdējie gatavošanās darbi. Paldies visiem, kas jau ir atbalstījuši. Prieks par tādiem cilvēkiem. Bet vēl pavisam mazliet atbalsta nekaitētu. Un varbūt atrodas kāds, kurš pēc Jelgavas pusmaratona var aizvest uz Liepāju?

06/07/2015
23:29
IviBoy
IviBoy
Interesents
Members
Forum Posts: 29
Member Since:
01/05/2014
Offline

Velo atbalsta grupa pievienosies no Liepājas un dosies pa šoseju gar jūru, ik pēc 20 - 25 km darot izrāvienu līdz jūras krastam lai satikt Artūru. Velo atbalsta grupa meklē palīgus, it sevišķi posmā no Ventspils līdz Rīgai. Ja ir vēlme pievienoties, tad lūdzu padod ziņu līdz 10.07.

No permission to create posts