Vai kāds vasarā domā uz šo braukt http://www.eestimaraton.ee/eesti-oojooks-2011 ?
Starts 21.30, distances 5km, 10 km un pusmaratons.
Laba ideja! Par šo skrējienu labi atsaucas pats Jurijs Vinogradovs. Vajag braukt!
Šitais varētu būt labinieks,visi igaunīšu skriešanas pasākumi – vismaz kuros esmu piedalījies ,ir izdevušies.Tikai tulkojumu sakarīgu gribētos šim pasācienam.
Dokken said:
Laba ideja! Par šo skrējienu labi atsaucas pats Jurijs Vinogradovs. Vajag braukt!
Es tā saprotu, ka titulu "pats" var iegūt uzvarot Rīgas maratonā:) Kas tieši šajā skrējienā patika titula "pats" īpašniekam?
papucis said:
tur rakveres cīsiņus dos pēc finiša? :)
Veģetāriešus tas nepārliecina:) Kaut gan es neesmu pārliecināts, ka tajos cīsiņos ir arī gaļa:D
Kā veģetārieši, tā pārējie var sākt atķeksēties kalendārā. :) Paldies kurat par info, šis varētu būt interesants ceļojums un skrējiens. Nākamajā gadā viņi tur taisās rīkot pilno maratonu!
Ja lēni domā ar vēsu galvu, tad tomēr var izdomāt, ka vasarā foršāk skriet pusmaratonu ir vakarā nekā pusdienas laikā:D
Vēl palikuši 2 numuriņi ar saunu:
Neaizmirsiet, ka 19.06. ir Ventspils pusmaratons. Skriet divus "pusītes" pēc kārtas nav lietderīgi. Uzreiz nav pamanījis.
Dokken said:
Neaizmirsiet, ka 19.06. ir Ventspils pusmaratons. Skriet divus "pusītes" pēc kārtas nav lietderīgi. Uzreiz nav pamanījis.
Man personīgi tie saulainie paskrējieni neiet pie sirds tiešā un pārnestā nozīmē:)
sm72 said:
Dokken said:
Man personīgi tie saulainie paskrējieni neiet pie sirds tiešā un pārnestā nozīmē:)
Drīzāk jau iet pārlieku pie sirds..

Home
Add Reply
Add Topic
All RSS