Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
s10.run - lapa treneriem un audzēkņiem
07/08/2018
10:02
und
und
Rīga
Zinātājs
Members
Forum Posts: 334
Member Since:
10/08/2011
Offline

Info treneriem un audzēkņiem.

Jau kādu laiku ir pieejama mājas lapa, kas ir domāta ērtai treneru un audzēkņu sadarbībai - s10.run. Pašlaik lapa ir pieejama krievu un angļu valodā, bet, ja būs liels pieprasījums, tā tiks pārtulkota arī uz latviešu valodu.

Lapa ir ērta treneriem – var redzēt visus savus audzēkņus un rakstīt viņiem plānus (savā ziņā kā Training Peaks priekš "nabagiem"). Lapa ņem datus no Strava (Strava sadarbojas ar Suunto, Garmin, Polar u.c.), un treneris uzreiz redz audzēkņa treniņu, pulsu, ātrumu u.tml. Skrējēji savukārt var redzēt sarakstu ar pieejamajiem treneriem. Lapa ir sinhronizēta arī ar Telegram. Var, protams, arī sarakstīties turpat ar treneri.

-Maksa par mājas lapas izmantošanu ir 200rub mēnesī (mazāk par 3 euro). Salīdzinot ar TrainingPeaks, tas ir gandrīz bezmaksas. Pagaidām maksāt var tikai ar bankas karti. P.S sub3 maratonistiem un sub 3.5 maratonistēm nav jāmaksā par lapas izmantošanu

- Kā notiek samaksa trenerim? To audzēknis un treneris var sarunāt savā starpā - skaidrā naudā, pārskaitījums, barters, intīms...

Ja esat "treneris" un vēlaties izmantot šo lapu, tad nepieciešams reģistrēties (jābūt arī Strava profilam) un pēc reģistrācijas uzspiest pogu, ka esat "treneris". Jūs pārbaudīs un piešķirs trenera statusu - tad varēsiet uzrakstīt informāciju, ielikt savu cenu un gaidīt audzēkņus. Varat arī uzrakstīt mums un mēs mēģināsim paātrināt šo procesu. Bet ja esat skrējējs, kas meklē treneri, tad vajag tikai piereģistrēties un izvēlēties sev treneri. Pašlaik no Latvijas pieejami divi treneri - Dmitrijs Serjogins un Andrejs Bondarevs. Protams var arī izvelēties treneri no citām valstīm. Pārslēgties no krievu uz angļu valodu var savā profilā, Language of the site = English.

03/09/2018
13:41
DS93
DS93
Mārupe
Zinātājs
Members
Forum Posts: 103
Member Since:
29/04/2013
Offline

s10.run ļoti ērta platforma. Iesaku! ;)