Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Brīvprātīgie fotopasākumam
10/02/2012
23:54
krastinjan
Iesācējs
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
11/02/2012
Offline

Sveiki,

tā kā uzreiz pēc piereģistrēšanās meklēju palīdzību, varētu likties, ka tāpēc vien esmu te pierakstījies, bet tā nemaz nav - es vairāk vai mazāk - pēdējā laikā diemžēl mazāk, bet šogad tas beidzot būtu jāmaina - regulāri skrienu pēdējos piecus gadus, pirms trim gadiem noskrēju Nordea pusmaratonu, bet kopš tā laika sacensību ziņā iztieku ar trīs ikgadējiem Cēsu skrējieniem. Šogad ir plāns atkal noskriet kādu no pusmaratoniem.

 

Bet par lietu - es taisu rakstu latviešu "Playboy" par skriešanu Latvijā un meklēju kādus trīs četrus dažāda stāža un kalibra skrējējus, kas būtu ar mieru nobildēties un īsi pastāstīt par sevi un skriešanu. Vecumam un ātrumam nav nozīmes, plāns ir dabūt pēc iespējas dažādākus cilvēkus, tiesa, vīriešus (apģērbtus). :)

Ja esat ar mieru - rakstiet man uz krastinjan@gmail.com, pieminot savu vecumu, skriešanas stāžu un paradumus (garākā sacensību distance/nedēļas kilometrāža), īpaši priecāšos par tādiem, kas skrien jau pārdesmit gadus un vairāk. Es nevaru apsolīt, ka visi gribētāji arī tiks bildēs (ja tādu būs daudz), bet paldies visiem jebkurā gadījumā. Jā, un bildēšana notiktu Rīgā.