Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Garmin Vivo sērijas produkti
10/01/2016
12:51
Rausis
Rausis
The Purvciems
Zinātājs
Members
Forum Posts: 151
Member Since:
24/05/2015
Offline

Labdien! Sveiciens visiem Jaunajā gadā!
Vakar manā redzes lokā patrāpījās iekārtas - dienas aktivitāšu reģistratori. Ražotāju samērā daudz, opciju un kontroles risinājumu arī daudz. Bet nu netieku gudrs vai tā ir nozares mirkļa vājība, lai nokāstu naudu, vai arī tas kāds tiešām labs produkts. Man uzmanību piesaistīja, tas, ka varu visu diennakts režīmu pārvērst ciparos(Vai kā es dažus mēnešus atpakaļ maldījos savos uzskatos, kad nicīgi izteicos te par kāda cita cilvēka vēlmi visu saskaitīt - tagad ļoti atvainojos). Varbūt lieki netērēt laiku un naudu, jo tehnoloģija samēra jauna un ik dienu attīstās uz priekšu, kas to zin, kas būs piedāvājumā pēc mēneša vai diviem. Šāda veida iekārta mani tik tiešām interesē kā diennakts aktivitāšu monitors, ne kā skriešanas pulsometrs.
Konkrēti interesē Garmin Vivosmart HR. Vai ir kāds kurs šo lieto un varbūt ir kāds komentārs?

10/01/2016
16:26
Dziņa
Dziņa
Aizkraukle
Speciālists
Members
Forum Posts: 975
Member Since:
18/04/2011
Offline

Ja ir tāda brīva naudiņa un nav žēl tādam mērķim, tad es nopirktu, lai ir kādu brīdi ar, ko paspēlēties, bet es, kad par to iedomājos, tad saprotu, ka negribētu caurām dienām staigāt ar kaut kādu elektroniku uz rokas, pietiek jau ar telefonu, kādu laiku pastaigātu, bet man liekas, ka tas ātri apniktu skaitīt visus dienas solīšus.

18/01/2016
15:07
Māris Pulsometrs.lv
Māris Pulsometrs.lv
Interesents
Members
Forum Posts: 4
Member Since:
25/03/2015
Offline

Sportistiem šīs ierīces mēdz būt par garlaicīgu - maz dati un to precizitāte apšaubāma. Vivosmart HR ir arī pulsa mērītājs un tas pēc kustībām nosaka arī noskrieto distanci. Noskrēju ar to 8,5km, bet ierīce teica ka ir virs 10km. It kā jau forši. :)
Cilvēkiem, kuri nekustās pārāk daudz, savukārt, šīs ierīces liek padomāt - un tas arī ir galvenais ieguvums. Kad sāku nēsāk aktivitātes mērītāju, izlēmu, ka vairs nebraukšu liftā - iešu katru dienu uz 5. stāvu pa trepēm - lūk ieguvums. Tā kā tās mēra miega kvalitāti, automātiski galvā parādās domas par to kā miegu uzlabot - lūk atkal ieguvums. Tas ko es mēģinu pateikt - tas, ka uz rokas ir mērierīce, automātiski liek domāt par to, kā tos datus uzlabot - un tas ir labi.
Tagad gan visi jaunie pulsometri arī nāk ar ikdienas aktivitātes mērījumiem, tā ka iespējams, ka atsevišķa ierīce nav tā labākā ideja.

19/01/2016
15:28
Rausis
Rausis
The Purvciems
Zinātājs
Members
Forum Posts: 151
Member Since:
24/05/2015
Offline

Paldies Dziņa, paldies Māri!
Apskatījos, aptaustīju klātienē iekš veikala un sapratu, ka ir vismaz 20 citas labas lietas kur iztērēt šādu naudu. Manā skatījumā, lieli mīnusi - plastikāta stikls skārienjutīgajam ekrānam un standarta izmērs par lielu manai rokai.