Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Tests Suunto M1/M2
07/03/2012
09:36
suslliks
suslliks
Interesents
Members
Forum Posts: 20
Member Since:
06/12/2011
Offline

Sveiki!
Šis apskats ir par Suunto M1/M2
Jā šie divi it kā atšķirīgie modeļi ir apvienojami vienā testā jo M1 ir tas pats M2 tikai ar savādākas komplektācijas pulsa uztvērēja jostu bet par to vēlāk!
Pulsametrs funkcionālā ziņā ir vairāk sportiskiem cilvēkiem ar Fitnesa ievirzi!
Kas mani personīgi pārsteidza ir tas ka pulsametra izvēlne ir stipri vienkāršai izveidota tā kā sarežģījumiem ar treniņa uzsākšanu vai vienkārši lietošanu nebūs pat tad ja instrukciju izlasīt nesanāks.
Otra lieta kas pārsteidza ir tas cik lielu uzmanību citi cilvēki pievērš pulsametra dizainam! Pulsametra testa laikā tika izteikti vairāki komplimenti atiecinot uz pievilcīgo dizainou. Testa nobeigumā pat uzzināju ka ir cilvēks kurš pulsametru ir iegādājies kā aksesuāru jo zemā cena bija pa kabatai bet galvenais kas iekrita acīs ir dizains. Bet runājot par dizainu tā jau vairāk gaumes lieta bet par gaumi tak nestrīdas.
No Funkcijām ir iekļautas vienas no nepieciešamākajām: Vidējais puls un maksimālais, kaloriju skaitītājs kā arī iespēja iestatīt pulsu pa zonām tā kā būs iespēja redzēt kurā zonā pašlaik atrodies un ko konkrēti trenē (sirdi izturību ātrumu un tamlīdzīgi).Viena lieta kasi brīžiem pietrūka ir apļu skaitīšanas funkcija bet ja tāda ir nepieciešama un budžets ir cik ir tad var skatīties uz T1 jo viņam šī funkcija ir.
Ja esi izlēmis iegādātie šāda veida pulsametru vari likt aiz auss ka ir pieejamas divas komplektācijas viena ar vel vecā tipa jostu un otra ar komforta jostas komplektācijru. Cenas ziņā nebūs pārlieku liela atšķirība bet pirms pirkt vienu vai otru iesaku uzlaikot abas lai saprastu kurā juties ērtāk.

3.galvenie plusi:
+Ūdens izturīgs vanā vai basēnā nirt varēs droši!!
++Divu veidu komplektācijas ja tomēr jaunais jostas tips nav domātas jums!
+++Protams dizains...Šis pulsametrs uz rokas izskatās krietni dārgāks kā patiesībā ir!!!!