Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Ventspilī ar apbalvošanu nekas nebeigsies!
11/05/2012
09:56
Signis
Signis
Affoltern am Albis
Admin
Members
Forum Posts: 1718
Member Since:
22/04/2009
Offline


16.jūnijā Piedzīvojuma Parka Pusmaratonā Latvijas bītboksa grupa „PeR” ieskandinās vakaru, veltot muzikālu sveicienu viesiem dalībniekiem un viņu atbalstītājiem. Puišu grupa, ko vairumam skrējēju bija iespēja klātienē iepazīt lielākajā sporta labdarības pasākumā „Nike Riga Run 2011”, izpildot dziesmu „Mazajām sirsniņām“, uz skatuves kāps plkst.17.00 un līdz pat apbalvošanas ceremonijai palīdzēs aizdzīt nogurumu un „uzlādēt baterijas” vakara cēlienam – Piedzīvojuma Parka Pusmaratona afterparty.

Tātad, noslēdzoties apbalvošanas ceremonijai, nevis kravājam mantas un dodamies mājup, bet plkst.20.00 visi izturīgie skrējēji un viņu atbalstītāji iegriež ballīti Pludmales akvaparkā pusmaratona afterparty, lai vēlreiz dalītos savās emocijās, pārdzīvojumos un pārdomās par Ventspils ielās pavadīto laiku.

Šajā vakarā par muzikālo noformējumu gādās populārākā Ventspils kluba - KISS CLUB dīdžeji ar videoprojekcijām, tāpēc garantējam karstas dejas un pozitīvas emocijas visas nakts garumā! Un ne tikai..., jo neizpalikts arī dažāda veida sacensības, atrakcijas un konkursi starp klubiem un individuāli. Noskaidrosim, kurš tad ir „ātrākais šļūcējs”, „atraktīvākais ‘bombočkā’ lēcējs”, „gudrākais pirtnieks” utt., tāpēc neaizmirstam sporta somā līdzās skriešanas apaviem iemest arī peldlietas, jo baseini, dažāda veida slidkalniņi, burbuļvannas – tie visi šajā vakarā būs pieejami. Turklāt saunā ikviens varēs sasildīties un atslābināt pēcsacensību nogurušos un saspringtos muskuļus.

Pasākuma laikā darbosies kafejnīca PARKA ROZE, kas par ļoti draudzīgām cenām palīdzēs aizdzīt izsalkumu. Atliks vien nopirkt vistas gaļas vai dārzeņu (baklažāns/ cukīni/ paprika) iesmiņu un pavārs to turpat uz grila uzceps. Kafejnīcā būs iespēja iegādāties vēl citas uzkodas, kā arī visa veida dzērienus, tostarp alu.

Apmeklētājus vēl sagaida izslavētā Piltenes toršu meistara Oskara gardā kūka, kas galdā tiks celta un griezta ap plkst.2.00. Un, ja laika apstākļi būs labvēlīgi, tad vakara gaitā ar videoprojektora palīdzību vēlreiz virtuāli noskriesim pusmaratonu, šoreiz jau bildēs. Pasākumu noslēgsim plkst.3.00 ar gājienu uz jūru.

Ieeja vakara pasākumā ar afterparty ieejas kartēm, kuras varēs iegādāties turpat pie Pludmales akvaparka vārtiņiem, kuru cena, uzrādot numuru – LVL 1,00; bez numura – LVL 2,50. Visu grupu uzvarētāji saņems bezmaksas ieejas kartes divām personām. Visus afterparty apmeklētājus pie ieejas sagaidīs „Aldara” sarūpēts Welcome drink! (par brīvu) - alus, kvass vai kāds cits bezalkoholiskais dzēriens.

Lai aktīva, piepildīta un emocijām bagāta pirms-līgo-svētku nedēļas nogale Ventspilī!