Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
GINTARINĖ JŪRMYLĖ 2009
10/10/2009
23:35
Kampars
56.509816 20.995494
Zinātājs
Members
Forum Posts: 523
Member Since:
24/04/2009
Offline

Šodien, 10.10.2009 no VSK Noskrien rindām četratā – Mošķis, EdGars, Unknown un Kampars piedalījāmies skriešanas sacensībās ‘GINTARINĖ JŪRMYLĖ 2009’, Lietuvā, Kuršu kāpās, kas arī vienlaicīgi bija Lietuvas čempionāts krosā.

Sacensības noteikti paliks atmiņā kā vienas no jaukākajām šā gada kalendārā.

Jāsāk ar to, ka šīs sacensības bija pilnībā bezmaksas, bija nodrošinātas pārģerbšanās vieta, mantu glabāšana, katrs distances beidzējs saņēmas T-kreklu, tika pabarots ar griķu biezputru ar gaļu un karstu tētu, piedevām – cik lien. Vienīgais trūkums – nebija mazgāšanās vietu, kā arī līdz pat pasākuma beigām nekur nevarēja atrast rezultātus 6.jūdžu skrējienam.

Toties jau vakarā tie bija publicēti internetā.

Arī laiks bija padevies brīnišķīgs kā uz pasūtījuma – saulains, ar nelielu vēju, gaisa temperatūra ideāla skriešanai. Pēc skrējiena bija patīkami ļauties saules staru terapijai.

Gandrīz aizmirsu pateikt - katrs šā pasākuma dalībnieks varēja apmeklēt un noskatīties programmu delfinārijā par brīvu, ko arī izdarījām.

Par pašu skrējienu runājot – nekā daudz nav ko teikt – skrējās kā parasti. Esmu apmierināts ar savu uzrādīto vidējo laiku distancē – 3:36 min/km. Šķiet, ka pēc vienas nedēļas ilgās slimošanas formas kritums nav īpaši jūtams, un Amsterdamā jāvar maratonu noskriet 2:40 robežās.

Sīkāk par 'GINTARINĖ JŪRMYLĖ 2009’ krosu uzrakstīt solījās Mošķis. Gaidīsim no viņa aprakstu ar bildēm!

Latvijas varas pārstāvji, skriešanas sacensību rīkotāji, un sponsori varētu no brāļiem Lietuviešiem pamācīties un likt aiz auss, ka skriešanas veicināšana un popularizēšana tautas vidū ir noteikti JĀatbalstāms pasākums!!! Ja nezināt kā to darīt, lūdzu kontakti zemāk

Вперед и с песней!
11/10/2009
08:02
Mošķis
Mošķis
Liepāja
Admin
Forum Posts: 2091
Member Since:
22/04/2009
Offline

skrējiens un viss ap to, pa pirmo! Lielāka relīze, cerams, ka tikšu līdz pirmdienai galā ... 

Karstums mūs nenogalina, tas padara mūs stiprākus un … vieglākus :)