Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Juglas apļi - 2.kārta
19/05/2010
12:18
Signis
Signis
Affoltern am Albis
Admin
Members
Forum Posts: 1718
Member Since:
22/04/2009
Offline

Vakar piedalījos šajos mačos. Satiku nu jau vairāk VSK Noskrien biedrus - OreMan, laumiic, Ingu un Lieni. Bet pēc noskrietā redzams ka ir vēl bijuši, kurus nemaz nepazīstu. Cerams, ka tad kad būs piespraudes, tad vienkāršāk notiks atpazīšana.

Vakar bija jāskrien ļoti ātri, jo kā vēsta sens skrējēju sakāmvārds - kas lēni skrien, tam kož odi. Gaidot startu gribot negribot vajadzēja iesildīties, jo jebkurš mierā stāvošs ķermeņa laukums tika nekavējoties sakosts. Šoreiz startu sāku lēnāk un vienmērīgāk, un tikai noskrējis puskilometru mēģināju izmantot skriešanas sacensību burvību - kādu apdzīt. Lai arī tie bija par mani divas reizes vecāki kungi, tik un tā. Prieks. Tas nekas, ka pirmā apļa beigās es tiku apdzīts atpakaļ. Otrs aplis jau treniņu tempā, vienīgi kāpinot pēdējo kilometru, jo sajutu aizmugurē skrejošo pietuvošanos.

Bez odiem, bija arī nežēlīgi karsts. Toties šādā laikā skrienot var iegūt skriešanas... "orgasmu". Tu skrien, paliec galīgi slapšs un tad uzpūš vējš un viss notirpsti.

Kuram ir tāds labāks kontakts ar šo sacensību organozatoriem, varbūt VSK Noskrien var piedāvāt informatīvo pusi sacensībām un publicēt rezultātus?

19/05/2010
13:16
Lauma
Lauma
Svētdienas skrējējs
Admin
Forum Posts: 1630
Member Since:
24/04/2009
Offline

Signis said:

šādā laikā skrienot var iegūt skriešanas... "orgasmu". Tu skrien, paliec galīgi slapšs un tad uzpūš vējš un viss notirpsti.


 

un nākamajā rītā pamosties ar pamatīgi ciet aizgājušu kaklu. runāšana tikai čukstus .nu jau ir labāk.

par sevi varu tiekt, ka tik ātri noskrējusi vēl nebiju nekad. kā arī nezinu no kurienes tāds ātrums parādījās, iepsējams, tas saistīts ar mukšanu no odiem, jo skrienot viņi visamz nekoda.

nezinu, kas šogad pa iemeslu tam, ka reuzltāti netiek interentā publicēti, bet vismaz pagājušo gadu reuzltāti ļoti operatīvi jau tās pašas dienas vakarā parādījās skriesm.lv lapā.

 

Mountains are not stadiums for my ego, but cathedrals for my soul.
19/05/2010
13:27
OreMan
Valmiera, Rīga
Admin
Forum Posts: 1617
Member Since:
22/07/2009
Offline

No manas puses 4 piebildes par šo skrējienu:
1) ODI! Kaut kas neiedomājami ārprātīgs. Tāda odu koncentrācija uz vienu gaisa tilpuma vienību sen nebija redzēta..
2) Garmin atkal neslēdzās iekšā. Visos treniņos bija slēdzies, kopš dabūju to atpakaļ no remonta, kur gan to nesataisīja, bet, kā pienāk sacensības, tā nekā :(
3) Nomaldīšanās.. Šī jau sāk kļūt par tradīciju Juglas apļos :D Tik traki nebija kā 1. kārtā, bet vienā no līkumiem, kur bija jāgriež pa kreisi, aizskrēju taisni. Tiesa, nebiju drošs par savu lēmumu, tāpēc samazinātu tempu un vēroju, ko darīs aiz manis skrienošie. Tie nogriezās. Es arī griezu riņķī un skrēju atpakaļ. Zaudēju kādu pusminūti varbūt laika un 6 pozīcijas, no kurām tikai vienu uzreiz izdevās atgūt.. Tiesa, daži no šiem, kas paskrēja garām, skrēja tikai vienu apli
4) Laikam pārāk straujš iesākums, jo otrais aplis, neskatoties uz trases pagarināšanu 1. aplī, sanāca par veselu minūti sliktāks kā pirmais. To norakstu uz nestrādājošo Garmin, kura dēļ nvarēju kontrolēt savu tempu.

Rezultāts kopumā tomēr neslikts. Tāpat ir arī cerība, ka 3. kārtā no maldīšanās vairs nebūs ne miņas :)

The harder the surface and the less between your feet and the ground, the softer the landing.. –> www.youtube.com/v/kpnhKcvbsMM
19/05/2010
13:41
Inga
Rīga, Dzirciems
Zinātājs
Members
Forum Posts: 52
Member Since:
07/08/2009
Offline

Odi koda ne pa jokam. Juglas apļu skrējienā satiku Signi ( nu jau vaigu vaigā), Laumīc, Lieni. Bija vēl, tik tos vārdiņus neatminos.Vēlu ierados, vēl ar velo jau bija savi 18km nobraukti un uzreiz uz starta, nesanāca laiciņš atelpai, tā ka temps bija tāds kā bija, pie citiem apstākļiem varētu labāk.

Par Juglas apļu organizētības pusi - par rezultātiem atbild Modris Skujiņš - modris.s@livas.lv; par rezultātu ielikšanu http://www.skriesim.lv  lapā Viktors Safutins -shvat4ik@inbox.lv .

Tā ka var nosūtīt šiem kungiem interesējošos jautājumus un piedāvājumus. Pagājušajā gadā Modris man uz e-pastu reizēm sūtīja rezultātus un bildītes.

19/05/2010
19:21
Liene
Interesents
Members
Forum Posts: 15
Member Since:
01/03/2010
Offline

Sveiki..

Jāā..skrēju es ar Juglas apļus sava mājas trasītē..Pat pirms tam iesildījos..īpaši netrauceja ne karstums ne odi..Taču aizmugurē skmrienošā meitene uzsita asumu un skrēju 2. apli ne īsti savā pulsā..un šodien jūtamas sekas..sāp pakrūte..kaut kur diafragma..nezinu-varbūt tas no ātrākas/varbūt nepareizakas elpošanas. Ehh vienmēr nosolos, ka nekāpšu pāri saviem spekiem - un še tev..