Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Skriešanas - Vieglatlētikas treneri Liepājā
06/10/2012
00:18
KeyO
KeyO
Liepāja
Zinātājs
Members
Forum Posts: 62
Member Since:
07/06/2011
Offline

Sveiki! Regbija klubam Vikingi, kuri bāzējas Liepājā/Grobiņā ir vajadzība pēc skriešanas trenera. Beidzoties sezonai jāgatavojas nākamajai un ir liela vajadzība pēc skriešanas ātruma un atlētiskuma. Tapēc jautāju šeit vai ir kāds, nav vajadzības pēc tur baigā speciālista, bet nu kas zin ko un kā. Šo to jau zinam paši, bet nu vajag jau kādu kas patriec un paskubina grūtā brīdī. Pagaidām neko nevaru pateikt par atlīdzībām vai ko tādu, jo tikai jautāju vai tādi entuziasti vispār ir, kuri būtu gatavi veltīt laiku vismaz 1 vai 2 reizes nedēļā lai uzlabotu fizisko. Protams jāpabrīdina ka regbijs ir tāda spēle kur komandā ir 15 cilvēki(uz laukuma) un nav kā futbolā ka visi ir vienādi un skrien vienādi, regbijā ir lieli spēcīgi bet ne ātri,tievi - ātri, un pa vidam. Tapēc jābrīdina ka visi nekad neizdarīs vienādi un nenoskries tik pat labi.Bet to jau var redzēt cik, ko, kurš var un mērķis ir katru maksimāli uzlabot.Ja tādi cilvēki ir šeit sastopami, tad jau runāsim sīkāk.

06/10/2012
03:58
dot
dot
dīvāna iemītnieks
Eksperts
Members
Forum Posts: 1700
Member Since:
28/10/2011
Offline

Varu ieteikt aiziet uz Daugavas stadionu darbadienā 17:30, kad tur notiek LVK treniņi. Parunājiet ar treneri Jēkabu Kupši - varbūt viņš pats uzņemsies vai kādu kolēģi ieteiks.

Trenerim labāk kaut nedaudz, bet maksāt, jo tad ir atbildība un nopietnāka attieksme gan no tenera, gan sportista puses. Bezmaksas trenerim nebūs motivācijas pētīt katra sportista Endomondo vai Garmin lapā saglabātos treniņus.

Domāju sākt no rītiem skriet, bet rudenī pārāk dubļains, ziemā pārāk auksti, pavasarī pārāk mitrs un vasarā pārāk karsti.