Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Sāpes celī
09/08/2011
23:04
z.a.
z.a.
Iesācējs
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
09/08/2011
Offline

Sveiki, visiem!

Ir tā, ka jau pirms kāda laika  kādas 2vas dienas pēc pusmaratona noskriešanas parādījās sāpes labās kājas celī , priekšā, labajā sānā. Un tikai gadījumos, kad jākāpj pa trepēm lejā... Kāpjot augšā-nekas nesāp. Pēc pāris dienām pārgāja. Kad mēģināju atkal paskriet - celis iesāpējās jau arī skrienot. Pārtraucu treniņus - domāju,ka varbūt pēc kāda laika pāries, jo bijusi pārāk liela slodze.

Pēc 1.5mēn. pārtraukuma noskrēju 4km,skrienot nekas nebija, bet nākamajā dienā atkal tas pats - celis sāp, kāpjot lejā pa trepēm... Pat ne sāp,bet ir tāda velkoša sajūta.

Kamēr gaidu vizīti pie ārsta - Varbūt kādam ir bijusi līdzīga situācija?!?   Padomi?

Vēlētos pēc iespējas ātrāk atsāk treniņus :(

 

Paldies!

10/08/2011
00:45
sm72
sm72
Rīga
Admin
Forum Posts: 1986
Member Since:
19/05/2009
Offline

Noteikti vajadzētu aiziet pie daktera, jo mēs varam tikai un vienīgi dalīties savā pieredzē līdzīgas situācijās.

 

Ceļa sāpes jau nav nekāds pārsteigums skrējējiem. Žēl, ka neesi ielikusi savus skrējienus, tad mēs varētu spriest par Tavām ceļa sāpiem un paziņot, ka Tu skrien vai nu par maz, vai arī par daudz:D

 

Bet, ja nopietni, tad dažādas traumas "lien ārā" tad, kad neesi pietiekoši sagatavojusies savam minētajam pusmaratonam. Šeit es runāju ne tikai par skriešanu, bet arī par dažādiem saišu un muskuļu sagatavošanas vingrojumiem.

 

Kad šos vingrojumus es vēl neveicu, tad man pret ceļu sāpēm labi palīdzēja Glikozamīna kompleksss. Rezultāts tur gan būs tikai pēc kādu 3 mēnešu kursa. Kā jau iepriekš forumā šeit secinājām, tad šo kursu lietderīgi ir papildināt ar zivju eļļas kompleksu.