Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Sāpes pēdās
07/07/2014
08:45
MVIR
Iesācējs
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
07/07/2014
Offline

Tikko atsāku skriet, precīzāk 3. dienu. Jau pirmajā dienā sajutu sāpes, bet tikai pusceļā un minimālas. Otrajā dienā jau diezgan nepatīkami palika, toties pēc šī rīta skrējiena uz beigu pusi vairs paskriet nevarēju, un arī paiet nebija vairs diez ko viegli. Kādi 3 gadi neesmu skrējis, bet agrāk tādu problēmu nebija. Apavi arī tie paši vecie (vieni no Nike Free sērijas). Nav arī tā ka neesmu sportojis, hokeju diezgan daudz spēlēju. Pie ārsta gluži vēl negribējās iet, bet apjautāties kas par vainu vajag, jo šodien mana pārvietošanās būs diezgan problemātiska, sāpes pat ļoti asas kā sāku staigāt.
Varbūt esmu sācis nepareizi kāju likt (maz ticams), vai apavi tomēr pie vainas, vai arī tikai tas ka neesmu skrējis kādu laiciņu. Vecums arī nav nekāds lai būtu kāta cita kaite. Te apskatāma vieta, kas man sāp, un kā pašam liekas, sāp tieši kaulā. Un skriešanas distance aptuveni ir 6.5km

http://www.bildites.lv/images/dtftucbr2uypeoo2x88w.jpg

09/10/2014
12:19
Indra
Strenči
Zinātājs
Members
Forum Posts: 63
Member Since:
24/09/2009
Offline

Ceru, ka sāpe pārgājusi. Visdrīzāk tā bija no pārslodzes pēdai. Kā nekā 3 gadi nav skriets. Jāsāk pamazām un pakāpeniski. Sākumā arī tie 6 km ir daudz.