Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

No permission to create posts
Topic RSS
skriešana + pīpēšana
23/07/2012
13:52
Stereotips
Stereotips
Ogre
Zinātājs
Members
Forum Posts: 442
Member Since:
11/06/2011
Offline

vagabundo said

Es esmu riktīgs svētdienas pīpētājs (atmetu pirms kādiem astoņiem gadiem), dažkārt tusiņos uzvelku kompānijas pēc, un secinājums nav baigi tālu jameklē, nākamajā skrējienā pulss par pāris sitieniem augstāks, bet tas gan nav tikai no tabakas, komplektā jau laikam arī aliņi jāskaita, kaut arī man liekas, ka bez alus nav jēgas no sporta. Nav lielāka gandarījuma kā vēss aliņš uzreiz pēc maratona finiša līnijas šķērsošanas. :D

no savas pieredzes varu teikt, ka smēķi vīkendos arī nekam neder, t.sk. pēcskrējiena alus (auksts) tik miegu uzdzen, tātad garām, ja nedod enerģiju, pacilājumu. vienīgais, kas dod ļoooti labu cēlienu ir iepriekšējā vakarā "saprātīgā daudzumā" lietots stiprais alkohols - visīts, rums vai konjaks, bet paši mēģiniet uz savu risku, savā ziņā sanāk skrējiens uz paģirām. "Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme."

27/07/2012
12:49
ThA-B
Guest
Guests

Pats pirms 2 mēneši pīpēju un nebiju skrējis 10 gadus, zaudēju derībās par 10k skriešanu mēneša laikā. Sapratu (ar galvu) ka jāmet nost. Pirmā dienā nepīpojot noskrēju 1km, aizdusas, pauzes. Pēc tam aiziet.
Hvz kas notiek ja tu pīpē un skrien, katrs tač ir unikāls pats par sevi - vecums, pieredze, utt. Vieni teiks "met nost", bet vislabākais ir pašam paskriet (ja skriešana patīk, protams) un paskatīt kā rezultāts uzlabojas ar katru nepīpēšanas dienu.
Galu galā arī pīpmaņi saprot ka pīpēt nau labi un jāmet nost, vnk trūkst stimula. A pēc kādas trešās dienas ja paveicas ieslēdzās princips. Un par to Alena Karra grāmatu - booring, paskaties filmu - tas pats bet ātrāk. Jebkurā gadījumā - nav burvju zāles. Jā, ir fiziskas lomkas (ne kā narikiem, bet tomēr), jā, būs slikts garstāvoklis un besis utt. Pēc 3 dienas paliks vieglāk, pēc nedēļas vēl vieglāk un tālāk ģeometriskā progresījā.

27/07/2012
14:42
Bertons
Bertons
Rīga
Zinātājs
Members
Forum Posts: 61
Member Since:
19/06/2012
Offline

Es sāku pīpēt 12 gadu vecumā un darīju to diezgan "kaislīgi" - vidēji vienu/pusotru paciņu dienā 15 gadus. Biju atmetis uz kādu gadu (šad tad pa nedēļas nogalēm tomēr uzvilku), bet tā paīstam vairs nepīpēju kopš šī gada februāra beigām, kad sāku sportot. Dažkārt brīnos kā ar tādu stāžu vispār vēl vispār var pasportot un uzrādīt pietiekami zolīdus rezultātus, jo pēc idejas manām plaušām jau vajadzētu būt "metamām"... Tā ka nekādu negatīvu ietekmi neizjūtu, bet protams nezinu arī kā būtu, ja nekad nebūtu ļuļķējis...

No permission to create posts