Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Bildes priekš web lapas
07/09/2009
08:58
Signis
Signis
Affoltern am Albis
Admin
Members
Forum Posts: 1718
Member Since:
22/04/2009
Offline

Vairāk jau Aivaram, bet ja nu vēl kādam noder.

Lielākas bildes par 1000px platumā (width) webam īsti nav vajadzīgas, tā pat neparādīsi un tos lielos failus grūti ir apskatīt. Rakstam ideāla bilde ir 840px platumaa un taa ir pa visu vidējo joslu, gluži kā Rīgas maratona rakstam bildes http://www.noskrien.lv/nordea-rigas-maratons-2009/ bildes.

Rakstā par Rīgas maratona bildēm to izmēris ir 800x600 un nekā sarežģīta tāda raksta izveidē nav.

*) ieiet VSK Noskrien lapā

*) Posts -> Add new

*) Sarīgas lieta ir - Virsraksts, Categories (sadaļa kurā raksts būs, parasti viena), Tags (atslēgvārdi, nu varat paskatīties kā ir citiem rakstiem, parasti daudz, lai vieglāk būtu atrast un saprast kas tur būs)

*) Ieliekam vienu 840px bildi (sagatavotu pirms tam). Bildi var ielikt ar pirmo ikonu pēc teksta Upload/Insert zem virsraksta. Tur viss taalaak vienkaarsi. Izvēlamies bildi, izmēru (šeit orginal) un Insert into post

*) Spiežam More (tāda ikona ar divām lapām sekojošām un raustītu svītriņu pa vidu, sestā no labās puses pirmajā rindā) - šī komanda nozīmē, ka tajā vietā kur ir More būs jauna lapa, respektīvi līdz turienei rādīsies pirmajā lapā šis raksts un viss pārējais, ja atvērs rakstu. Svarīgi.

*) Taalaak pievienojam paareejaas bildes tādā pašā vīzē, tikai nu jau liekam ikonas bildes un trīs vienā rindā.

Jebkurā gadījumā var paspēlēties un nepublicēt to rakstu, bet dot zinu, lai apskatos vai viss ir kaartībā un es nopublicēšu.

Veiksmīgu bilzu pievienošanu.

Tiem kam ir dažas bildes un nav raksta vērtas, var tās pievienot caur Media -> Add New un tad interesenti tās varēs tur apskatīt, vai pievienot saviem rakstiem.