Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
PPP Ventspils
17/06/2012
12:30
elie
elie
Rīga, Valmiera
Zinātājs
Members
Forum Posts: 51
Member Since:
02/06/2011
Offline

Šis bija laikam mans līdz šim foršākais (no 4) pusmaratoniem, kurā esmu skrējusi. Vēlreiz paldies lieliskajai kompānijai turp un atpakaļ ceļā!
Man ļoti patika skrējiena trase, dzeršanas punktu izvietojums, tas, ka vienā posmā varēja redzēt pretimskrienošos, vīrities ar šļūteni, mūzika trases laikā. Tajos garajos gabalos vienmēr bija tā, ka brīžos, kad šķita, ka tas gabals nekad nebeigsies, tad kaut kādā brīdī varēja sadzirdēt mūziku, kas parasti bija tieši pagriezienos, un tad jau varēja just, ka tuvojas pagrieziens.
Paldies par uzmundrinājumiem trasē! Kā jau parasti, ļoti jauki trasē redzēt tik daudzus no VSK Noskrien.
Prieks arī par rezultātu, jo, lai arī neizdevās labot PR (uz ko nemaz vēl kādu laiku neceru), izdevās noskriet ātrāk kā Nordea pusmaratonā.

17/06/2012
12:50
Valters
Valters
Tērvete
Zinātājs
Members
Forum Posts: 284
Member Since:
23/04/2011
Offline

Lindams said

Labs bija arī pasākums vakarā piejūras akvaparkā, kur publiski apņēmos šovasar audzināt raksturu - sacensībās neskrienot uz labāku rezultātu, bet vienkārši izbaudot skrējienus. Tik rudenī pievērsīšos, iespējams, jauniem rekordiem, vēl tikai neesmu izlēmusi, kur - Valmierā, Siguldā vai Ozolniekos. Šķiet, ka šajā jomā man bija arī kādi domubiedri - varbūt varam nodibināt neoficiālo 1:50 TT klubiņu? :)

Es ar prieku piebiedrojos vasaras 1:50 TT klubiņam. Es pat teiktu ~ 1:50, jo baigi iespringt trasē un sekot pulkstenim, laikam taču nevienam negribēsies.

17/06/2012
13:20
Uldzha
Uldzha
Liepāja
Zinātājs
Members
Forum Posts: 169
Member Since:
14/10/2010
Offline
17/06/2012
13:28
ezisskrien
pieRīga
Zinātājs
Members
Forum Posts: 51
Member Since:
11/08/2010
Offline

Forš pasākums ar patikamu kompāniju pa ceļam un jēdzīgām sarunām. Sirsnīgs paldies meitenei, kas palīdzēja man uzlabot personīgo par 4min. Apbrīnojami labestīga noskaņa Noskrien kluba ietvaros.

17/06/2012
13:48
jupe
jupe
Rīga
Speciālists
Members
Forum Posts: 625
Member Since:
22/10/2011
Offline

Lieliski noorganizēts pasākums (ja nu vienīgais tie iztrūkstošie maisiņi lēnajiem ;)).
Patika atbalstītāji. Vīrs ar šļūteni - lai viņam šis labais darbs atmaksājas 10 kārtīgi. It īpaši par to, ka gaidīja līdz pat pēdējam skrējējam. Liels paldies. Afterparty arī lieliski. Varēja būt biki siltāks vakars, bet tomēr lieliski, ka var pēc skriešanas ieiet pirtī un paplunčāties ūdenī.
Kliņģeris arī lielisks bija (kaut man nu nemaz negribējās to ēst pēc finiša:)). Jautra apbalvošanas ceremoniija. Un lepnums par meitas 3. vietu 10km savā vecuma grupā.
Tobish, Kuks - paldies par punktiem komandai. Uldzha - paldies par atbalstu, bildēm un veseļojies!

Un... KREKLI! Tie izskatījās lieliski. Jāpameklē atsauksmes no valkātājiem, kā bija tajos skriet. Izskatījās jau forši.

17/06/2012
13:49
Kuks
Kuks
Rīga
Speciālists
Members
Forum Posts: 624
Member Since:
19/03/2012
Offline

Valters said

Lindams said
Šķiet, ka šajā jomā man bija arī kādi domubiedri - varbūt varam nodibināt neoficiālo 1:50 TT klubiņu? :)

Es ar prieku piebiedrojos vasaras 1:50 TT klubiņam. Es pat teiktu ~ 1:50, jo baigi iespringt trasē un sekot pulkstenim, laikam taču nevienam negribēsies.

Liepājā pilnīgi noteikti pievienošos jūsu 1:50 pulciņam - tā man nākamā robeža, kurai vajadzētu kļūt par baudāmo nevis elšpūšamo :)

17/06/2012
14:45
ansiso
ansiso
Speciālists
Members
Forum Posts: 786
Member Since:
04/07/2011
Offline

Nesalīdzināmi labāks pusmaratons par NRM no organizācijas un organizatoru atsaucības viedokļa. Arī rezultātu līmenis augšgalā nebija diži sliktāks. Piemēram te 29. vietai 1:19:46 pret NRM 29. vietu 1:20:19. Man jau pēc 1. apļa bija tādas pasmagas kājas, bet jau atkal 3 pusmaratonu pēc kārtas izdevās katru nakamo apli noskriet ātrāk. Atbalstītāju trases malās un par apli apdzīto (piemēram, elie) uzmundrinājumi ļoti palīdzēja :)
Jā, un pirmo reizi man sacensību laikā lija lietus. Drusku tomēr traucēja skriet

17/06/2012
15:28
Guna
Guna
Rīga
Zinātājs
Members
Forum Posts: 91
Member Since:
28/05/2010
Offline

Patika! Lieliska organizācija un atbalstītāji, laikapstākļiem arī nebija nekādas vainas.
Jau otro gadu esu pilnīgā sajūsmā par bungošanu pēdējā pagriezienā - tas iedeva vajadzīgo enerģiju finišam.
Paldies visiem par kompāniju! Un īpašais paldies Darjai par tempa turēšanu pirmajos 2 apļos un ees nākamajos!

17/06/2012
15:34
For gests
Guest
Guests

Ansis Ozoliņš said

Nesalīdzināmi labāks pusmaratons par NRM no organizācijas un organizatoru atsaucības viedokļa. Arī rezultātu līmenis augšgalā nebija diži sliktāks. Piemēram te 29. vietai 1:19:46 pret NRM 29. vietu 1:20:19.

Varu tikai pievienoties, komerciālais pasākums Nordea Rīgas Maratons ir dārgāks (arī pusmaratonistiem), taču līmenis ir krietni zemāks nekā šiem Skrien Latvija posmiem - pusmaratoniem. Bet tas bija skaidrs jau pagājušajā gadā! ;) Tādas kļūmes kā maisiņu trūkums (viens banāns un sporta dzēriens tajos) gan nebūtu pieļaujamas, pagājušo gadu Kuldīgā ar kaut kas līdzīgs atgadījās. Taču, neskatoties uz to, pasākumu līmenis ir pietiekami augsts, protams, ir nianses, ko varētu uzlabot, jo vienmēr jau ir uz ko tiekties.

17/06/2012
16:15
Johny
Johny
Ogresgals
Zinātājs
Members
Forum Posts: 157
Member Since:
01/04/2012
Offline

Nevaru piekrist ka NRM ir komerciāls. Gan Ventspils ,gan NRM ir lieliski pasākumi ar saviem plusiem un savām mazajām kļūdiņām kas būs vienmēr kad piedalās masas. Bet Ventspils gonka bija super. Esmu baigi priecīgs par sasniegto, bet stradāšu tālāk. Līdz ar to 1.50 klubiņam šogad teikšu nē :):) Noskrien.

17/06/2012
17:27
Vizbuliite
Vizbuliite
Zinātājs
Members
Forum Posts: 118
Member Since:
04/07/2010
Offline

Jauks pasākums. Neskatoties uz šķēršļiem ceļā (ja pusstunda ceļa remontadarbu vietās bija ierēķināti laikā, tad ķibeles ar gāzes uzpildīšanu prasīja vēl vismaz pusstundu). Uz bildēšanos nepaspējām. Iesildīšanās skrējiens no mašīnas līdz startam, kur Meitene Rozā mūs gaidīja ar izņemtajiem numuriem. Īsi pirms starta šāviena paspēju piebiedroties pārējam skrējēju pulkam un uzsākot skriet pat īsti vēl neapjautu, ka viss jau sācies! Skrējās labi. Izdevās palīst zem 2 stundām. Prieks redzēt pazīstamas sejas un iepazīt jaunas. Paldies par uzmundrinājumiem un atbalstu.

17/06/2012
20:34
ing_a
ing_a
Zinātājs
Members
Forum Posts: 175
Member Since:
30/09/2010
Offline

1:40 gan veel nepadevaas, bet gan jau driiz ;-)

ezisskrien said

Forš pasākums ar patikamu kompāniju pa ceļam un jēdzīgām sarunām. Sirsnīgs paldies meitenei, kas palīdzēja man uzlabot personīgo par 4min. Apbrīnojami labestīga noskaņa Noskrien kluba ietvaros.

17/06/2012
22:22
OreMan
Valmiera, Rīga
Admin
Forum Posts: 1617
Member Since:
22/07/2009
Offline

Beidzot arī es esmu mājās pēc garās nedēļas nogales. Ventspils pasākums man atkal ļoti patika, likās, ka teju ideāli viss noorganizēts, lieliska pēc-pasākuma programma, ko vairāk var vēlēties!

Pērngad skrēju Ventspilī kā TT, šogad jau uz rezultātu, tā kā esmu ieguvis divas dažādas pieredzes. Laiks bija pateicīgs ātrai skriešanai, ideāli pasmidzināja lietiņš vienu brīdi. Personīgo gan neizskrēju, nebiju arī uz to gatavojies, bet savu otro labāko rezultātu izskrēju gan, par ko liels prieks.

Bet vispār šis laikam bija pirmais gadījums, kad tādās lielās sacensībās lielākoties nācās skriet vienatnē vai tml., nevis kādā lielā barā. Parasti jau bija tā, ka skrienam barā, tad no viena bara, piemēram, atraujos, lai pieskrietu tuvāk kādam citam bariņam, bet pamatā jau visu laiku ar kādu jāskrien kopā (nemaz nerunājot par tādām patiešām milzīgām sacensībām, kur visu laiku pat ir BURZMA, ne tikai bariņi vien). Šoreiz tādi bariņi man bija tikai pirmajā aplī, bet tālāk jau bariņi kļuva arvien retāki, līdz paliku viens un priekšā ik pa laikam rezēju tikai pa kādam asevišķam skrējējam vai diviem, kurus tad mēģināju panākt, paturēties līdzi un tad aiziet garām. Tātad kaut kur zem pusotras stundas rezultāta zūd tā masveidība šādiem skrējieniem, interesanti! Protams, barus pēc tam radīja tie, kas jāapdzen par apli, bet tas jau vairs nav tas.

Vēl vienas sacensības, kuras pametu ar gandarījuma sajūtu, super!

P.S. Vēl interesanti - pašam likās, ka pirmos divus apļus noskrēju ļoti labi, trešajā aplī sāka jau drusku pietrūkt spēki, bet pēdējais likās jau pavisam lēns.. Taču, paskatoties rezultātos, ar brīnumu jāsecina, ka patiesībā visi apļi bijuši ārkārtīgi līdzīgi, lai arī kļuvuši arvien lēnāki - 22:06, 22:09, 22:23 un 22:24. Savādi gan..

The harder the surface and the less between your feet and the ground, the softer the landing.. –> www.youtube.com/v/kpnhKcvbsMM
17/06/2012
22:50
Lauma
Lauma
Svētdienas skrējējs
Admin
Forum Posts: 1630
Member Since:
24/04/2009
Offline

Pārmaiņas pēc šoreiz atbraucot uz pusmaratonu nebija pienākuma apziņas pret ko vilkt mugurā, cik ātri skriet un kad finišēt. Skrēju un izbaudīju skrējienu. Uz jautājumu uz kādu laiku skriesi, pēc starta šāviena atbilde bija: finišā būšu tad kad būšu. Tā arī sanāca. Ja iesākumā pirmos divus apļus bija riktīgi forša kompānija ar kuru pļāpājām bez mitas (domājams apkārtējiem bija jautri), tad pēcāk viņi turpināja skriet savā un es savā tempā. Atzīstos skrējās tā viegli un raiti, pats no sevis. Pirmo pārsteigumu sagādāja TT uz 1:45, kad trešā apļa pirmās taisnes vidū viņus ieraudzīju ielas galā. Tad nāca apziņa "ārprāc cik es ātri skrienu". Ceturtajā aplī viss bija slikti, te saule par stipru, te lietus vairs nebija, te pa karstu, te ūdens ne tāds, te kājas nekustās. Tāpat dzirdēju lielu paldies no līdzsksrējēja, kurš mani pēdējā aplī izmanotoja kā TT. Šī pavasara Berlīnes pusītes reuzltātu uzlaboju pa 4minūtēm. Respect sev.
p.s. Būtu zinājusi, ka būs vēl viens kliņģeris nebūtu tik ātri uz mašīnu aizskrējusi :)

Mountains are not stadiums for my ego, but cathedrals for my soul.
17/06/2012
23:54
pulvermuca
pulvermuca
Zinātājs
Members
Forum Posts: 215
Member Since:
27/09/2011
Offline

mans pirmais pusmaratons ārpus Rīgas, jauns personiskais, neslikti laikapstākļi, ideāla pēcmaratona daļa akvaparkā, lieliska kompānija Rīga-->Ventspils-->Rīga, labs alus :)
saprotu lietuviešus (pats labākais pusmaratons Baltijā)

18/06/2012
08:15
dot
dot
dīvāna iemītnieks
Eksperts
Members
Forum Posts: 1700
Member Since:
28/10/2011
Offline

Viss patika, jo laboju aprīļa sākumā uzstādīto PR par 04:22. Kārtējais skrējiens ar negatīviem splitiem: 29:37(28:35); 27:13; 26:55; 26:48. Turpceļā uz ceļu remontu luksoforiem aizkavējamies par kādam 45 minūtēm. Iebraucot Ventspilī klausījām telefona navigatoram Susāņinam un dabūjām 15 minūtes gaidīt pie pārbrauktuves. Tikai 20 minūtes pirms lielgabala šāviena apstājāmies pie pirmajiem trases norobežojumiem, kas izrādijās trases tālākais gals apmēram 2km no starta. Knapi paspējām izņemt numurus un apģērbties. Laikam dēļ "iesildīšanās" skrējiena no mašīnas līdz Piedzīvojumu parkam pirmais aplis sanāca tāds lēnāks. Nokavējām fotografēšanos, bet citādi viss patika.

Domāju sākt no rītiem skriet, bet rudenī pārāk dubļains, ziemā pārāk auksti, pavasarī pārāk mitrs un vasarā pārāk karsti.
18/06/2012
09:41
Lauma
Lauma
Svētdienas skrējējs
Admin
Forum Posts: 1630
Member Since:
24/04/2009
Offline

dot said

Iebraucot Ventspilī klausījām telefona navigatoram Susāņinam un dabūjām 15 minūtes gaidīt pie pārbrauktuves.

Šis ir viens no iemesliem kāpēc man patīk Ventspilī braukt cauri pilsētai t.i. pāri/cauri abiem tiltiem, nevis gar dzelzceļu, kur it kā esot tuvāk :)

Mountains are not stadiums for my ego, but cathedrals for my soul.
18/06/2012
09:44
Saulvedis
Guest
Guests

OreMan said
P.S. Vēl interesanti - pašam likās, ka pirmos divus apļus noskrēju ļoti labi, trešajā aplī sāka jau drusku pietrūkt spēki, bet pēdējais likās jau pavisam lēns.. Taču, paskatoties rezultātos, ar brīnumu jāsecina, ka patiesībā visi apļi bijuši ārkārtīgi līdzīgi, lai arī kļuvuši arvien lēnāki - 22:06, 22:09, 22:23 un 22:24. Savādi gan..

Vispār jau tas nav nekāds pārsteigums. Paskatoties jūsu rezultātu, šķiet, tas ir visai augsts (ātrs). Jo ātrāk skrien, jo lielāka nozīme katrai sekundei. Paskatieties, kādi Žolnerovičam apļa laiki, nu viņš arī ir tikai cilvēks un gan jau uz beigām sagurst pamatīgi! ;)

18/06/2012
10:05
eees
eees
Riga
Zinātājs
Members
Forum Posts: 354
Member Since:
02/05/2011
Offline

Guna said

Patika! Lieliska organizācija un atbalstītāji, laikapstākļiem arī nebija nekādas vainas.
Jau otro gadu esu pilnīgā sajūsmā par bungošanu pēdējā pagriezienā - tas iedeva vajadzīgo enerģiju finišam.
Paldies visiem par kompāniju! Un īpašais paldies Darjai par tempa turēšanu pirmajos 2 apļos un ees nākamajos!

Paldies arii Tev Guna par peedeejiem km un protams finisha sprintinju- tas bija forshi :) .. zheel tik ka atraak to neuzsaakaam, varbuut ka buutu tikusi pie kaarotiem 20l benziina :)
Paldies arii visiem pareejiem liidzskreejeejiem(visus nemaz nav iespejams uzskaitiit), kas dazhaados trases posmos pamainiijaas, bet kopumaa paliidzeeja, uzjautrinaaja un padariija kaarteejo pasaakumu par skrieshanas sveetkiem :)
Vispaar ljoti jauks pasaakums.. saakot ar braucienu uz Ventspili ar forshiem liidzbruaceejiem un beidzot ar afterparty,kaadus dereetu peec katra skreejiena ... A zilais un oranzhais-straujais kalninji vispaar bij ideaali!!! :D

18/06/2012
10:23
Darya
Darya
Rīga
Zinātājs
Members
Forum Posts: 456
Member Since:
26/09/2011
Offline
100

Valters said

Lindams said

Labs bija arī pasākums vakarā piejūras akvaparkā, kur publiski apņēmos šovasar audzināt raksturu - sacensībās neskrienot uz labāku rezultātu, bet vienkārši izbaudot skrējienus. Tik rudenī pievērsīšos, iespējams, jauniem rekordiem, vēl tikai neesmu izlēmusi, kur - Valmierā, Siguldā vai Ozolniekos. Šķiet, ka šajā jomā man bija arī kādi domubiedri - varbūt varam nodibināt neoficiālo 1:50 TT klubiņu? :)

Es ar prieku piebiedrojos vasaras 1:50 TT klubiņam. Es pat teiktu ~ 1:50, jo baigi iespringt trasē un sekot pulkstenim, laikam taču nevienam negribēsies.

Es ar lielāko prieku arī pievienojos ))) Paldies Lindams un Valteram par tempa tūrēšanu pēdējā aplī - skātoties uz viņiem beidzot sapratu kā ja skrien prieka pēc, nevis ātruma rekordu uzstādīšanai. Ar prieku arī skrienas labāk )))
Paldies Tuksnesa vētrai par jautru braukšanu turp un ne mazāk jautru un ātru brauksanu mājup ;)
Un protams LIELS paldies fotogrāfiem par bildēm! ;)