Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

No permission to create posts
Topic RSS
Nordea Rīgas maratons 2010.
04/11/2009
15:55
Guest
Guests

Vajdzētu nonākt pie kopīgas atziņas. Vajag vai nevajag ievietot šo tekstu Rīgas maratona mājas lapas forumā?

04/11/2009
16:52
Kaspars
Kaspars
Latvija
Zinātājs
Members
Forum Posts: 360
Member Since:
29/04/2009
Offline

Bez tā "kruts" - droši. Tur tāpat administrācija reti iegriežas, gan jau neizņems ārā :) Uz RM2010 jau ir kāds mērķis nospraust - bildē sapulcināt x cilvēkus? =)

04/11/2009
17:24
sm72
sm72
Rīga
Admin
Forum Posts: 1986
Member Since:
19/05/2009
Offline

JURIS said:

Tam, ka reklāma pārsvarā ir maksas pasākums, es galīgi nepiekrītu. Var jau reklamēties dažādi, nemaz neieguldot reklāmā naudas līdzekļus.

Vai tad tiešām ieraksts forumā būtu baigi uzmācīgs? Manuprāt, nē. Tas tikai vairotu VSK Noskrien popularitāti un atpazīstamību, un ļautu uzzināt par klubu arī tiem, kas nesen pievērsušies skriešanai, izvēlējušies Rīgas maratonu par savu sākotnējo mērķi.

Katrs jauns kluba biedrs atnāks pats. Ar dažādām reklāmām, uzaicinājumiem mēs varam viņam parādīt ceļu līdz mums.

Viena vecā raksta tekstu mierīgi varētu ielikt forumā:

Virtuālais  skrējēju klubs Noskrien

No rītiem skrien? Pēc darba skrien? Varbūt esi tik kruts, ka pa dienu skrien? Skrien prieka pēc, vai gatavojies savam dzīves lielākam pārbaudījumam? Skrien Rīgā, Liepājā vai Maurīcijā? Gribi piedalīties sacensībās, bet nezini ko rakstīt komandas vietā? Gribi noskriet maratonu, bet tās piecas stundas negribi būt vientuļš? Gribi, lai citi novērtē tavus sasniegumus un pasaka kāds tu sasodīti foršs skrējējs esi? Gribi ka par tevi uzraksta? Man ir risinājums. Iestājies virtuālā skrējēju klubā NOSKRIEN.

Reti kurš no mums ir tik pašpārliecināts, lai nejustu ne mazākās problēmas ierasties uz tūkstošiem cilvēku lielu skriešanas pasākumu ar paceltu galvu. Daudziem liksies, ka citi skrien ātrāk, smukākas bikses un labākas kedas un pats galvenais visiem citiem ir kompānija. Draugi un paziņas, darba biedri vai dažiem laimīgajiem pat sieva.

Tagad tev ir iespēja nebūt individuālistam, iespēja savā pieteikumā ierakstīt komandu vai pārstāvēto klubu, kā arī redzēt skrējēju sarakstā un rezultātos citus savus kluba biedrus. Pārspēt viņus, zaudēt viņiem un pēc tam kopīgi pasmieties par trases malā redzētām meitenēm ar plakātiem „noskūpsti mani.”

Tu vari būt vecs, vai jauns, puisis vai meitene, tu vari būt kādā citā klubā, vai strādāt Nike rūpnīcā, tu pat vari nemācēt skriet un nekad mūžā nevienās sacensībās nepiedalīties, bet tu vari iestāties virtuālajā skrējēju klubā NOSKRIEN un noskriet. Klubam nav nekādu noteikumu un klubs no tevis neprasīs obligāto piedalīšanos Rīgas maratonā, bet ja tu tomēr skriesi, tad mēs parādīsim tavus rezultātus citiem, aprunāsim ar tevi tavu skriešanas pieredzi un galvenais, būsim tavi kluba biedri jebkādos skriešanas un citos pasākumos. Varbūt mēs nekad mūžā nesatiksimies, bet tu vairs nebūsi vientuļš skrējējs. Tu būsi kluba biedrs.

http://www.noskrien.lv/


Šis Tekst ir foršs, taču tā radītājs, ja nemaldos ir Signis. Tādēļ jāsaņem viņa svētība šī teksta izplatīšanai uz ārpasauli.

04/11/2009
17:40
Guest
Guests

Jā, tas ir Sigņa teksts. Ņemts no šejienes:

http://www.noskrien.lv/vsk-noskrien/

04/11/2009
22:28
Lauma
Lauma
Svētdienas skrējējs
Admin
Forum Posts: 1630
Member Since:
24/04/2009
Offline

JURIS said:

Vajdzētu nonākt pie kopīgas atziņas. Vajag vai nevajag ievietot šo tekstu Rīgas maratona mājas lapas forumā?


nevajag, kam vajadzēs pats atradīs info.

Mountains are not stadiums for my ego, but cathedrals for my soul.
04/11/2009
22:31
ro
Salgale
Zinātājs
Members
Forum Posts: 333
Member Since:
30/09/2009
Offline

Man teksts ļoti patīk ar visu "krutumu" :)

04/11/2009
22:46
ro
Salgale
Zinātājs
Members
Forum Posts: 333
Member Since:
30/09/2009
Offline

laumiic said:

JURIS said:

Vajdzētu nonākt pie kopīgas atziņas. Vajag vai nevajag ievietot šo tekstu Rīgas maratona mājas lapas forumā?


nevajag, kam vajadzēs pats atradīs info.


Tā nemaz nav! Lai gan es it kā internetu krustām šķērsām par skriešanas tēmām biju izrakāņājusi, nekāda info par noskrien.lv nemanīju un tikai mēnesi atpakaļ man citā forumā ieteica te meklēt informāciju par Ozolnieku pusmaratonu. Tas- jā vai nē - ievietot vai neievietot- vairāk atkarīgs no tā, vai gribam palikt tikpat šaurs klubiņš (nu, visi savējie, svešus nelabprāt uzņemam) vai piesaistīt jaunus biedrus vēl un vēl. Kā skriešanas fans es, pirmkārt, izpētu visus forumus un mājaslapas, kas saistītas ar sacensībām, pirms Rīgas, Zelta Kedas, Kuldīgas utt. un iepazīstos ar to, kas tur rakstīts nevis googlē vadu informāciju, lai kaut kādā veidā nonāktu pie http://www.noskrien.lv. Mans viedoklis ir tāds, ka biedrus vajag piesaistīt tikai tapēc vien, ka daudzi cilvēki iesāk skriet, bet pietrūkst motivācijas, bet virtuāļs domubiedru pulciņš ir pats labākais, kas šo motivāciju var uzturēt. No pieredzes- kad iesāku rakstīt kādā forumā par skriešanas tēmu, 3x ned skrēju 5km samērā lēnu un biezi vien pa mēnešiem pātraucu motivācijas trūkuma dēļ, bez tam sacensības likās kaut kas tāls un nereāls, jo likās, ka tajās piedalās tikai baigie profi un es jutīšos muļķīgi. Bet izrādījās, ka virtuāli treniņu biedri ļauj motivāciju uzturēt, uzkurina tiešām piedalīties sacensībās, treniņus ziemā neatmest, jo ir taču jauki atskaitīties, ko es esi izdarījis un vēl izlasīt, kā trenējas citi. Izrādījās, ka varu skriet labi un daudz, un pat ieņemt godalgotas vietas. Tā kā no manis tikai PAR. Teksts ir super, mani uzrunāja.

05/11/2009
00:04
Lauma
Lauma
Svētdienas skrējējs
Admin
Forum Posts: 1630
Member Since:
24/04/2009
Offline

iebildīšu. teici, ka nevajag jo uzskatu, ka visu to garo postu par vsk nevajag citur likt un slavināt. ja ir runa par linku ar norādi uz šejieni kā info avotu diskusijā tad lūdzu. uz mani negatīvu iespaidu atstāj n-tās reizes likta reklāma/spamošana par kādu tēmu. bet tas jau individuāli.

savukārt es meklējot info par kādu pasākumu skatos oficiālajā lapā ja tāda nav tad ņemu talkā googles tani, kura norāda, ka arī šeit ir meklējāma man interesējošā tēma.

Mountains are not stadiums for my ego, but cathedrals for my soul.
05/11/2009
05:52
sm72
sm72
Rīga
Admin
Forum Posts: 1986
Member Since:
19/05/2009
Offline

Pilnīgi piekrītu ro, ka šis saits ļoti motivē kustēties.  Pieļauju, ka ir daudz līdzatkarīgo, kuriem skriešana kļūst rutināla. Tādēļ iespējams, ka gadījumā, ja viņi atradīs šo saitu, pagarinās savu "laimes gēna" radīšanas prieku. No teiktā secinājums- svētīgi radīt apstākļus , lai būtu cilvēkiem pēc iespējas vairāk iespējas uz šo saitu iziet un tā jau būs viņu izvēle palikt šeit, vai arī nē. Tikai viens lūgums- neuzspiežam sev un šiem cilvēkiem kaut kādus pienākumus un "subotņikus", citiem vārdiem sakot, nekomercializējam šo saitu. Manuprāt, vienīgais, ko vajadzētu pieļaut- reklāmu izvietošanu, lai Signis varētu kompensēt savu "subotņiku":) Esmu domājis par informācijas izplatīšanas veidu no savas puses- uzlikt saitu uz savu treniņu krekla muguras, kad skrienu sporta zālē, lai tie kas skatās uz mani, kā uz skriešanas dīvaini zinātu, kur tādi kā es šīm dīvainībām iedvesmu smeļas:D

05/11/2009
10:08
Signis
Signis
Affoltern am Albis
Admin
Members
Forum Posts: 1718
Member Since:
22/04/2009
Offline

Es piekrītu tam ka mēs popularizējamies. Un atbalstu centienus to darīt. Savā ziņā arī piekrītu oponētājiem, jo viens ir reklāmas veida norāde - nāc pie mums, pie mums ir forši, otrs ir ka rit diskusija par kaut ko, un ka norāda, ka šeit (www.noskrien.lv) var uzzināt vairāk. Kā arī ka noskrien.lv saturs ir atkarīgs no mums pašiem, no forumā runātā, no sacensību aprakstiem, no gatavošanās un citiem aprakstiem, kā arī no šīm mazajām lietām - kalendāru, noskrieto, vēlāk arī karte un tā. Bet popularizēties vajag, jo no tā cik mēs te daudz apgrozīsimies, būs arī atkarīgs tas kāds būs tas saturs un iespējas.

05/11/2009
10:21
vargans
Mazsalaca
Zinātājs
Members
Forum Posts: 224
Member Since:
27/04/2009
Offline

ro said:


Tā nemaz nav! Lai gan es it kā internetu krustām šķērsām par skriešanas tēmām biju izrakāņājusi, nekāda info par noskrien.lv nemanīju un tikai mēnesi atpakaļ man citā forumā ieteica te meklēt informāciju par Ozolnieku pusmaratonu.

Gribas tomēr mazliet oponēt šim apgalvojumam. Kad sāku interesēties par skriešanu, treniņu plāniem, jau pirmajā google piedāvātajā lapā parādījās norāde uz http://www.noskrien.lv. Par maratona treniņu plānu nemaz nerunāsim, tur pati pirmā norāde bija tieši uz šejieni. Ar lielu interesi izlasīju rakstus un komentārus...citu pieredzi, kas mani iedvesmoja... Paldies visiem domubiedriem, kas neļauj ieslīgt ikdienas rutīnā un neskriet, bet vilina laukā un aicina NOSKRIET! :)

...neviens neprasa, lai Tu uzvari...vienkārši - NEPADODIES!!!  
05/11/2009
11:05
Guest
Guests

Darīts. Ieliku tekstu pirmajās divās foruma sadaļās.

http://www.nordearigasmaratons.lv/lv/sub/forum/index.php?

05/11/2009
11:57
Mošķis
Mošķis
Liepāja
Admin
Forum Posts: 2091
Member Since:
22/04/2009
Offline

piekrītu vargans teiktajam, lai ko neiemestu iekš Google par skriešanas tematiem, ja ne pirmais, tad viens no pirmajiem latviešu valodā ir tieši par VSK Noskrien rakstīto ....

JURIS, kas izdarīts, tas izdarīts - sava reklāma ir nepieciešama, bet mans uzskats paliek vecais, ka pašslavināšanās nav pārāk nepieciešama lieta - mūs atradīs arī bez tā, kam tas nepieciešams un caur mūsu darbiem - tā ir lielākā reklāma klubam 

Karstums mūs nenogalina, tas padara mūs stiprākus un … vieglākus :)
05/11/2009
18:00
Aivars703
Aivars703
Rīga
Speciālists
Members
Forum Posts: 828
Member Since:
19/05/2009
Offline

Ko tad kluba dalībnieki tik neaktīvi? Rīgas maratonam pieteikušies tik 3 kluba biedri.

Pēdējais brīdis pieteikties, jo valdība vēl izdomās Skriešanas progresīvo nodokli ( 10 santīmi par kilometru un lats par katru kilometru virs 30.) Un tad jau dalības maksa var iznākt dārgāka kā niknākajos(dārgākajos) Eiropas maratonos(tikai atšķirībā no Eiropas finišā nevis pasniegs medaļu un kreklu, bet atņems vīenīgo kas mugurā. (joks)

05/11/2009
18:04
sm72
sm72
Rīga
Admin
Forum Posts: 1986
Member Since:
19/05/2009
Offline

Es vēl neesmu izlēmis, ko skriet Rīgā- pusmaratonu vai maratonu, ja 07.03 un 27.06 jau maratonu skriešu. Ko Aivars703 izlēmi par Šarmelšeihu?

05/11/2009
18:23
Aivars703
Aivars703
Rīga
Speciālists
Members
Forum Posts: 828
Member Since:
19/05/2009
Offline

sm72 said:

Es vēl neesmu izlēmis, ko skriet Rīgā- pusmaratonu vai maratonu, ja 07.03 un 27.06 jau maratonu skriešu. Ko Aivars703 izlēmi par Šarmelšeihu?


Visticamāk jau nē. Meitas Anglijas studijas izskatās būs dārgākas kā bija domāts. Bet kā saka, cerība mirst pēdējā - ja nu pēdējā brīža piedāvājums par LABU (nu ļoti mazu) cenu. Man un sievai sagatavoties pietiek ar pāris stundām. Man jau dikti gribas skriet, sievai - tikt siltumā saulītē un pie zivtiņām, bet mus abiem - LAI PAR TO NAV JĀMAKSĀ.

05/11/2009
19:30
archa777
Zinātājs
Members
Forum Posts: 120
Member Since:
26/06/2009
Offline

Es jau laikam skrieshu gaidu algu :)) nezinu vai novembra vai deembra algu,bet noteikti pieteikshos pirms JG

05/11/2009
23:31
ro
Salgale
Zinātājs
Members
Forum Posts: 333
Member Since:
30/09/2009
Offline

neesmu pieteikusies, jo nezinu, cik laika sanāks veltīt treniņiem šajā ziemā un kādu formu varēs uzdabūt, un kā celi piedabūt uzvesties labi, jo gribas pirmo reizi noskriet maratonu. To tik redzēšu pēc jauna gada, visdrīzākais. Ja nebūs tik spīdoši, tad nekas neatliks kā gatavoties pusmaratonam vai piecītim.

06/11/2009
09:21
Signis
Signis
Affoltern am Albis
Admin
Members
Forum Posts: 1718
Member Since:
22/04/2009
Offline

Norda kungs palūdza mūs Rīgas maratonu saukt tā officiālā vārdā - Nordea Rīgas maratons. Centīsimies to izpildīt.

06/11/2009
15:56
sm72
sm72
Rīga
Admin
Forum Posts: 1986
Member Since:
19/05/2009
Offline

Signis said:

Norda kungs palūdza mūs Rīgas maratonu saukt tā officiālā vārdā - Nordea Rīgas maratons. Centīsimies to izpildīt.


Nav problēmas, varam saukt arī par Norda Rīgas maratonu:) Pats taču viņš dūšīgs skrējējs, lai reģistrējas un iesāk precīzas diskusijas:)

No permission to create posts