Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

No permission to create posts
Topic RSS
Lielais liela kauls
09/09/2014
08:51
Spāre lido
Spāre lido
Zinātājs
Members
Forum Posts: 289
Member Since:
21/05/2012
Offline

man kaulu plēvei palīdzēja rullēšanās ar putu rulli, sadauzītu kāpostlapu kompreses, kompresijas zeķes, kāda pretiekaisuma smēre, vingrojumi, neskriešana. pēdējā reizē šitais komplekss man ļāva no kaulu plēves atbrīvoties nedēļas laikā, paņemot tikai dažas skriešanas brīvdienas. bet galvenais ir šito kaiti neielaist. ja gadās divi skrējieni pēc kārtas ar nelielām kaulu plēves pazīmēm, uzreiz ņemu brīvdienas un ķeros pie ārstēšanās, tad pāriet ātri, vēl nekam trakam nesākoties, skriet caur sāpēm gan nevajag, padarīs tikai kaiti smagāku.

09/09/2014
13:55
mangoos
Salacgrīva
Interesents
Members
Forum Posts: 6
Member Since:
20/08/2012
Offline

Paldies par ieteikumiem!
Kā ir ar antibiotikām, protams, pēc ārsta norādījumiem? Neesat neviens saskāries? Gribas dzirdēt kādu veiksmes stāstu, jo internetā salasījos briesmu lietas, ka šī kaite nav ārstējama un par skriešanu var aizmirst. :(

09/09/2014
14:54
Inga_K
Inga_K
Pie Ogām
Speciālists
Members
Forum Posts: 649
Member Since:
27/08/2010
Offline

Es to vainu ārstēju ļoti sen, pusaudža gados, kad nopietni trenējos (katru dienu), un trenere slodzi īpaši nesamazināja, pie ārsta nesūtīja, tikai lika to resti uzzīmēt. Un tā arī turpināju trenēties ar restēm uz kājām, nekādas zāles nedzēru, pie īpašām slodzēm gribējās raudāt, bet laikam diezgan ātri pārgāja tā vaina.

09/09/2014
17:19
dot
dot
dīvāna iemītnieks
Eksperts
Members
Forum Posts: 1700
Member Since:
28/10/2011
Offline

mangoos said
Kā ir ar antibiotikām, protams, pēc ārsta norādījumiem? Neesat neviens saskāries?

Kas tā par modi dzert antibiotikas vietā un nevietā? Antibiotikas ir jādzer tikai un vienīgi bakteriālas infekcijas gadījumā.

Domāju sākt no rītiem skriet, bet rudenī pārāk dubļains, ziemā pārāk auksti, pavasarī pārāk mitrs un vasarā pārāk karsti.
09/09/2014
17:41
Anete
Anete
Rīga
Zinātājs
Members
Forum Posts: 57
Member Since:
14/08/2011
Offline

Labāk aizej pie ārsta un sagaidi slēdzienu, citādi salasīsies internetā un beigās būs pavisam kaut kas cits. Jau nesen pa kaklu dabūju no sava terapeita par šo. Tikai citā kontekstā. :D Vēl var uztaisīt asinsanalīzes uz iekaisuma marķieriem. Martā tiku pie traumas, traumatologam bija aizdomas par tendinītu apakšstilbā, pēc mēneša tiku uztaisīt USG kājai-pārslodze, jo iekaisuma pēdu nav. Par zālēm - manā gadījumā bija nepieciešams miers un dažādi vingrojumi, ļoti palīdzēja putu rullis. Man piedāvāja stipras pretsāpju recepšu zāles, bet atteicos. Jo kāda jēga, ja jutīšos labi un atkal visu nevajadzīgi pārslogošu? Šeit antibiotikām neredzu jēgu.

No permission to create posts