Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

1. augusts 11:00

LSC atklātais čempionāts šosejas skrējienos, 4. kārta – 5km, 15km


Skriešanas seriāls:
Vieta: , ,
Notikums: ,
Distance: ,

Mājas lapa: LSC atklātais čempionāts šosejas skrējienos, 4. kārta – 5km, 15km

Sacensības pārceltas nedēļu vēlāk – uz sestdienu, 1. augustu !!





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
artursbraucs piedalās
Raitis varbūt piedalās
archa777 sekoju līdzi
vnkIndra piedalās
topinjs varbūt piedalās
Dziņa piedalās
ansiso piedalās
Sprintere varbūt piedalās
Freya piedalās
MAKRO piedalās
guncha piedalās
Kampars varbūt piedalās
GU varbūt piedalās
piedalās
AndrejsP piedalās
vitaminka D piedalās

Piedalās - 10

Varbūt piedalās - 5

Seko līdzi - 1

19 komentāri rakstam LSC atklātais čempionāts šosejas skrējienos, 4. kārta – 5km, 15km

  • Andulis

    Pasākums pārcelts uz 1. augustu!

  • Didzis Didzis

    Neveiksmīgs “pārcēliens”.
    1.augustā visi uz Cēsīm !

  • Dziņa Dziņa

    Visi nē. ;p

  • in

    Distances ir pietiekami dažādas Mežaparkā un Cēsīs. Kas grib gludu asfaltu, tam tiek Mežaparks, kas grib paugurainas takas, tam tiem Cēsis. Visu gribēt varbūt var, bet dabūt nevar. Tāda ir dzīve. Manuprāt, datums izvēlēts veiksmīgi.

  • ansiso ansiso

    Manuprāt, datums izvēlēts pat ļoti labs. Ne ar ko nepārklājas

  • Agy Agy

    Kam nepārklājas, kam pārklājas!

  • Freya Freya

    Vairs galīgi nerēķinās ar LSC arī ar saviem biedriem. Ir cilvēki, kas plāno jau mēnešiem uz priekšu. Pat atsakās no citām sacensībām, lai tik dabūtu ieskaiti. Skumji!

  • ansiso ansiso

    Piekrītu, ka datumus varēja pārbīdīt jau krietni laicīgāk, lai nepārklātos ar SL posmiem.

  • Andulis

    ansiso: konkrētais pasākums pirms pārbīdīšanas pārklājās ar SB, nevis ar SL ;) Taču vispār Tev piekrītu, protams.

    Freya: LSC pēdējos gados bieži pārceļ savus datumus, visai neilgi (1-1,5 mēn.) pirms sākotnēji ieplānotajiem… Klusībā gan esmu reizēm šaubījies, vai ir pareizi tā darīt? Labāk būtu jau sākumā (decembrī-janvārī) padomāt par pārklāšanos, nevis taisīt jucekli gada vidū.
    SL kalendārs bija šoreiz zināms ļoti savlaicīgi – paziņots jau pērn 11. oktobra vakarā, “SL 2014″ noslēguma sarīkojumā. SB seriāla pieci datumi gan izsludināti vēlāk – 14. janvārī.

    Ja nu MAKRO, Dokken vai vēl kāds no LSC vadības šos komentārus lasa – varbūt ir vērts nākamgad LSC seriālus saplānot “stabilāk”, lai nav pēc tam nekas jāpārceļ?

    No savas puses – centīšos te (noskrien.lv kalendārā) līdz gada beigām jau salikt visus Latvijas garākos (15+ km) skrējienus 2016. gadā, par kuriem būs kāda info parādījusies. Tad varētu citiem plānošana vieglāk noritēt :)

  • in

    Kāpēc jūs domājat, ka datumi mainīti, lai kaut kas pārklātos? Es pieļauju, ka ir kādi citi iemesli. Un ir bijusi izvēle – atcelt vai pārcelt posmu.

  • Andulis

    Ja konkrēti par šo – jā, varbūt pārklāšanās ar SB 25.07. nebija īstais iemesls, varbūt kas cits lika pārcelt. Nezinu.

    Taču visumā un kopumā tomēr liekas, ka LSC cenšas nepārklāties vismaz ar SL posmiem. Tas, visticamāk, varēja būt iemesls stadiona čempionāta 4. kārtas pārbīdei uz 26.07. Sākotnēji plānotajā laikā (12.07. plkst. 11:00) diez vai būtu liela apmeklētība un labi rezultāti – pēc atgriešanās no Jelgavas naktī vai agri no rīta.

    Savukārt, stadiona čempionāta 2. kārtu pārlika dienu vēlāk, lai tā nesakristu ar Abavas senlejas SB 30.05. To bija laikam Dokken (ja nemaldos) skaidri uzrakstījis skriesim.lv.

    Palūkojoties nākotnē, tā vien liekas, ka “nelaimīgā” stadiona čempionāta 7. kārtu arī VARBŪT nāksies pabīdīt? Pašlaik tā ielikta 3. oktobrī – kad tomēr 500+ skrējēji dosies citur. (Pērn “citur” startējuši pat 758, ja pareizi saskaitīju.)

  • ansiso ansiso

    Andulis: te maz sakara ar SB. Vienkārši pārcēla šoseju par 2 nedēļām, lai nepārklātos ar citiem asfalta skrējieniem. Līdz ar to arī stadions automātiski pārceļas nedēļu uz priekšu. Šobrīd, skatoties uz kalendāru līdz pat sezonas beigām, viss liekas ļoti optimāli. Šosejniekiem/stadionistiem nekas diži nepārklājas. Vienīgi Latvijas čempionāts stadionā iekrīt vienā laikā ar LSC stadionu, tā ka te varētu būt problēmas ar tiesnešiem

  • Andulis

    Vispār gan otrādi. Šoseju pārcēla par 1 nedēļu (un ar “citiem Latvijas asfaltiem” arī pirms tam nepārklājās), bet par 2 nedēļām – stadionu ;)

    Taču nav jau tas tik svarīgi. Piekritīšu, ka tagad šosejniekiem/stadionistiem kalendārs ir puslīdz OK. Ja spēj aizmirst par takām un kal… gribēju teikt – pauguriem :)

    [P.S. Laikam beidzot sapratu. Pārklāšanās bija arī ar 25.07. igauņu pasākumu Mispo Maastikumaraton (Vendras apkārtnē), kurā LV pārstāvji piedalīsies… Taču arī tur laikam nav īsti šoseja, cik var spriest pēc nosaukumā ietvertā Maastikumaraton/Trail Marathon.]

  • Agy Agy

    1.08. ie CET, kuram datums, domāju, laicīgi noteikts un līdz ar to daudzi ieplānoja CET un laicīgi apmaksāja dalību.

  • Andulis

    LSC šoreiz varbūt veica ne to izdevīgāko gājienu… Sev (kā klubam). Un tiem skrējējiem, kuri “grib visu”.

    Nu, paskatīsimies. Var tomēr gadīties, ka Mežaparkā salasās pietiekams bariņš Rīgas un Pierīgas asfaltmīļu, kuri negrib liekus km braukt un eiro tērēt CETa takām.

  • Freya Freya

    Ja jau tik viegli var mainīt datumus – tad jau nolikumus ar varētu mainīt.
    Cik zinu piektdienu vakaros tur nav neviena treniņa. Varbūt var ielikt skrējienus arī tad.
    Ja grib mazāk patstāvīgos skrējējus iespējams ieplānot šosejas skrējienus arī darba dienās.

  • Dokken

    Piedodiet, ka reti apmeklēju noskrien.lv. vajadzētu biezāk.
    LSC 15 km 4.posms tika pārcelts tā iemesla dēļ, ka tika pārcelts LSC stadiona 4.posms, kurš savulaik bija pārcelts skolnieku Dziesmusvētku dēļ. Skriet 12.jūlijā, kad tev apkārt danco skolnieki pietiekoši neērti.)))
    Likt Mežaparka 4.posmu uz 12.jūliju mums neatļauj Mezāparka administrācija, jo skolnieki būs visur, arī Mežaparka šosejas celiņos un mežos.

    Mēs varējām atstāt šosejas 4.posmu 25.jūlijā, pievienot klāt 26.jūlijā stadiona 4.posmu, bet kā jūs saprotat tas nav pareizi, ņemot vērā, ka tajos dienās vēl ir SB.
    Kalendāru parasti kārtojam savlaicīgi, bet negribam, lai mūsu LSV biedri un parēji dalībnieku ciestu no tā, ka mači pārklājās. Šogad skrējienu sacensības skaits sasniedza kritisku masu. Arvien vairāk parādās jauni mači un pat seriāli. Mums pašiem nepatīk, kā mēs kā blusas spiesti liekat no viena datuma un otro.
    P.S. Ir kluba biedri, kas prasa lai mēs varētu piekāpties Šri činmojas seriāla posmam.(!)

  • Andulis

    Paldies par skaidrojumu! Re, kā – mēs te visādi gudrojām, bet par dziesmu un deju svētkiem neiedomājāmies…

  • Jā te atkal ir tā negatīvā puse ka Rīgā mums ir tikai viens stadions kurā laiž iekšā un tajā pašā rīko vēl dziesmu svētkus,ne vienā citā valstī tā nenotiktu.Šogad sacensības ir pieaugušas par 20% tāpēc liec kā gribi,tāpat parklāsies.Atliek tiem kuri ir tikai šosejnieki skriet vienus mačus un universālajiem pārējos,es piederu pie līdzeno trašu piekritējiem dēļ nestabilām locītavām,mazākais izmežģījums var sagraut visu sezonu.

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.